onsdag 16 september 2015

Lögnerna sprider sig.

Novus påstår nu att Sverigedemokraterna ökar i deras undersökning. Det är inte heller första utan fjärde gången i rad som de gör det, enligt Novus. Det är inte statistiskt säkerställd men visar tydligt att det inte längre går att lyssna på en undersökning.
Den visar ju uppenbarligen helt fel.

Härom dagen var jag inne och sökte upp telefonnumret till en person i vårt kvarter och precis under numret står det att i mitt närområde är det 105% mer än i rikssnittet som röstar på Sverigedemokraterna. Jag är inte ett dugg förvånad och har flaggat för detta länge.
Undersökning efter undersökning visar sig nu värdelösa och osanna.. eller?

Många tar nu upp att de ökar i antal för att man inte talar med dem om andra ämnen än just invandringen men media, grattis, det är er förtjänst. Till skillnad från många andra har jag nämligen som vana att titta på bland annat riksdagen i plenumsalen. Både i stora frågor och när det är utskott. Jag ser även de presskonferenser som visas och media, det är er vi ska beskylla för den fråga som gör Sverigedemokraterna så stora för de har haft presskonferenser i alla de andra ämnena men var ni där då? Nej. Skrev ni om det? Nej.

Om ett barn slår sig och inte får uppmärksamhet så tystnar det. Skulle det göra riktigt ont skriker de ännu högre på det sätt de vet att de syns på. Media, börja syna den andra politiken för den finns där för de som vill se.

Den vanligaste fråga jag får brukar vara varför jag inte byter parti men jag är inte konservativ. Jag skulle beskriva mig själv som väldigt liberal istället och det går helt enkelt inte ihop. Min övertygelse är att den stora ökning vi ser i SD är grundad i de extremt stora skygglappar som de ledande i vårt land har, för de frågor som den vanliga befolkningen tycker är viktig.
Debatten vänds då så att det enbart finns rasister och människoälskare. Inga mellanting tillåts.

Det är många år sedan jag skrev det sist men jag fortsätter:
Grattis till noteringen SD! Min förhoppning är att mitt parti ska vakna upp och föra fram den politik vi hade på början av nittiotalet, för den har jag än.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/uppat-for-sd-och-s-i-ny-valjarundersokning