tisdag 29 september 2015

10 000.

Rinkabyfälten kan inhysa så många som 10 000 asylsökande om trycket fortsätter på Sverige.
10 000. Fundera på det!
I Sölvesborgs kommun bor det 17 000 invånare så detta innebär att lika många människor som mer än halva vår kommun ska bosättas andra sidan länsgränsen.

Människorna ska inte tälta utan enklare prefabhus ska byggas till dem. Med tanke på att varje asylsökande enbart ska ha strax över tre kvadratmeter att leva på säger vi att de kan trycka in tio personer i varje hus. Det innebär att det ska byggas 1000 mindre hus på fälten som militären disponerar. Jag trodde först att de skämtade.
Sverige tar alltså biståndspengar för att bygga upp liknande läger som finns i de flyendes närområden. Skillnaden är att de nu måste ta sig till Sverige först.
Hur tänker man då?

casab.se
Vart har det sunda förnuftet tagit vägen?
I Syriens närområden finns flest antal flyktingar men de har sittande regering valt att dra in pengarna till vilket egentligen är märkligt då samma människor tydligt sagt att detta är en stor vinst för Sverige.

Prefabhus benämndes på nyheterna igår kväll som modulhus. Modulhus för mig innebär nya ghetton. Nya områden i Sverige som inte kommer klara av att integrera människor. Nya områden som efter ett tag blir permanenta då det inte finns några andra bostäder att flytta till. Områden som tydligt kommer segregera hela området då "Svenssons" knappast kommer varken få eller vilja flytta dit. Områden för människor från en annan "klass" ska alltså huseras på ytor som inte ens är värdiga svenska minkar. Är det såhär vi vill behandla människor?

Människorna som har tagit sig från läger i Turkiet hamnar i Sverige och sätts i liknande läger här. Välkomna till Sverige! Någon gång måste detta få ett stopp för nu utlöser den ena dumheten den andra. Vi kan omöjligt ge dessa människor ett värdigt mottagande och samtidigt som vi planerar att bygga moderna klassområden i Sverige sitter tjugo av EUs länder med armarna i kors och vägrar göra någonting. Bombningar har visserligen skett mot IS men ännu händer det ytterst lite på det område som måste lösas för att detta ska få ett slut.

Det är människor som kommer hit, inte djur, men ändå behandlas dessa personer sämre. Alla de människor som tror att alla problem löses bara dessa personer får bo och stanna i svenska tältläger, har ni tänkt på allt som kommer runtomkring?
Dessa människor ska utöver vatten, mat och toaletter ha kvalificerad hjälp för att kunna leva med de minnen de har. De ska lära sig svenska, valideras och få ett arbete. De vill garanterat ha ett eget boende, precis som många äldre, ensamma och studenter som redan finns i Sverige.

Sverige bygger läger.
Läger för människor som inte är en del i det svenska samhället.
Hur ska de någonsin komma in i det när det inom en rimlig framtid inte finns något annat alternativ än att stanna i detta läger?
Dessa människor är värda lika mycket som oss men behandlas inte därefter men samtidigt sitter alla "godhjärtade" människor och tycker att detta är jättebra. De som eventuellt ska flytta in i detta läger kommer garanterat bli väldigt glada när alla dessa godhjärtade människor byter bostad med dem.

Sverige måste få en human invandringspolitik, men den lyser med sin frånvaro.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/rinkabyfaltet-kan-bli-asylboende-plats-for-10-000-asylsokande