fredag 18 september 2015

Minnena består.

Sju år går fort när man har roligt. Även när det inte känns så bra.
För sju år sedan idag gick en av de personer jag har mest glada minnen med, vidare.

Min uppväxt spenderades till stora delar i Spanien och mitt älskade Torrevieja. Sol, bad och många timmar med alla vänner från hela Europa. Vi var några stycken som träffades och när jag minns de bästa stunderna av min barndom, är det med dessa vänner. Några från Luleå, eller Luule som de själv sa, Kungsbacka, Stockholm, Norge och England förutom de spanska vänner vi hade och fortfarande har tack vare Facebook.

Vi från Sverige, med undantag för norskan vi alla gillade, umgicks hela somrarna och även här i Sverige ibland trots att avstånden tog ut sin rätt. Så många kvällar på stranden och så många timmar inne i stan. Så många jämförelser med hur det var där vi kom ifrån och så många tankar om vad som skulle bli. Med åldern förändrades allt och till slut åkte jag inte ens själv ner där då andra saker lockade här hemma men minnena finns där och trots att vi inte träffades de sista åren är du en av de personer jag håller närmst. Du är en stor del i min uppväxt trots att du inte längre finns med oss. För mig kommer du alltid vara levande.

Denna är för dig och pappa din Pierre. En varm dag på väg ner till stan i er fine bil, med rutorna nere och en mängd svordomar och tutanden på alla som inte körde tillräckligt fort. Hälsa Sammy.
https://www.youtube.com/watch?v=Dyx4v1QFzhQ