torsdag 3 september 2015

"Rasist".

Tröttsamt. Det är tröttsamt att media har en sådan makt att de kan förstöra andra människors liv. Jag stöttar därför helhjärtat Richard Herrey i detta.

Den ordväxling på Twitter som ledde till att Herrey kallades för rasist uppkom efter att Dansk Folkepart hade stora framgångar i folketingsvalet. Aftonbladets Martin Aagård (Musiker i vänsterbandet Doktor Kosmos och tidigare skribent i vänstertidningen Arena) skrev:
”Danskarna är inte bara tjocka, de är korkade också" varpå Herrey svarade:
”Tänk vad märkligt, de säger exakt samma sak om svenskarna?”
Det som sedan kommer som svar är följande:
”Du är väl glad över valresultatet, din gamle rasist”

Hade det varit så att Aagård tidigare inte haft kopplingar till vänsterhållet så hade jag kunnat svälja det men då han så tydligt, genom hela sitt liv, klart stått till vänster i politiken så blir hans kommentar ett starkt bevis på var han verkligen står.
Aagård raljerar både över danskarnas utseende och deras kunskaper då de enligt honom röstar fel. Han nämner inte att vänstern i Danmark står betydligt längre höger ut än den svenska.
Herreys svar är en fråga som understryker det som de danska tidningarna tar upp.
svt.se
Han håller inte med men han säger inte heller emot i den kommentar han skrev men ändå ska han hängas av denna journalist.
Jag tycker det är en katastrof när svensk media så tydligt tar ställning i vad som ska vara "rätt". Den som ifrågasätter vänsterns "rätt" blir direkt kallad för främlingsfientlig och rasist. Det är själsord som de använder till alla. Det är dock så, att rasism kan vara på olika håll och vänstern visar detta tydligt genom att döma alla som inte har deras åsikter.
Skrämmande är också att se, att det sprider sig.

Alla människor som skriver något om invandringen kommer bli anklagade för att gå SDs ärenden och det är media som har satt dessa nivåer. Media har bestämt att det är så det ska vara. Människor i andra partier har dock börjat hjälpa till att springa vänsterns ärenden genom att fortsätta samma dumma argumentation då det enda de gör, är att skrämma människor till tystnad i de frågor vi måste kunna diskutera på en sansad nivå. Jag är upplärd med att man ska kunna prata om allt och respektera andras åsikter utan att sätta epitet. Vänsterfolket är uppväxta med det motsatta: De har rätt och alla andra fel.

Stå på dig Richard Herrey!

http://www.svt.se/kultur/medier/richard-herrey-stammer-aftonbladet