lördag 26 september 2015

När vissa liv är värda mer.

Jag blir så arg!

Sverige ska hjälpa hela världen, ge asyl åt alla!
MEN. Har du arbetat för Sverige, gjort en insats för oss som kanske har räddat liv, då ska du sättas ut i kylan!? Om någon borde få komma hit och få asyl, så är det denna familj.

svt.se
Det verkar uppenbart som så, att det enda sätt man kan få sympatier för idag är när man visar upp bilder på döda barn och släktingar. Måste det gå såhär långt?

Kabir hjälpte Sverige och arbetade som tolk. Han har ett arbete och väntar nu på att papperna ska bli klara. Hans familj håller sig gömda i deras hemland för att de anklagas för att vara spioner åt just Sverige men vad gör vi då?
Inget.
Vi lämnar dem åt sitt öde.

Hade det varit bättre om de lyckades kidnappa hand dotter? Om de tog barnen och mördade frun? Hade han fått sympatier då? Vi hjälper med all sannolikhet krigsförbrytare i Sverige men denne person, som gjort en insats, han har ingen rättighet.

Jag har full förståelse för att vi måste ha lagar och regler. Det måste dock vara så att det kan finnas undantag till dessa och jag anser att ett sådant undantag bör vara när någon så uppenbart hamnat i skottlinjen för att ha hjälpt de svenska intressena utomlands.
Hans familj borde få komma hit då han inte hade suttit i denna sits om han inte hade arbetat för vårt land.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasternorrland/ko-hotar-kabirs-familj