lördag 2 november 2019

När drevet blir internationellt.

Femton kvinnor har trätt fram.
Drevet går från ett nationellt till ett internationellt när man plötsligt är något av en kändis. Cuba Gooding Jr anklagas för sexuella ofredanden.
Han ska så långt bak som 2001 (!) ha försökt kyssa någon på en bar, rört någons kropp och försök att ta någon på brösten. Fruktansvärt..
svt.se

Igen.
Jag kan ha denna diskussionen hundra gånger om och då jag är förhållandevis ung och kvinna finns det de som väljer att förstå vad jag menar och sedan de ultrafeministiska som inte förstår hur jag som kvinna inte kan välja deras sida.
2001.
Det är arton år sedan.
Enligt mig är det något som är fel på den kvinna som anmäler att någon har försökt kyssa dig på en bar arton år tidigare. Jag kallar det ett misslyckat raggningsförsök. Inget annat.
Mitt fokus hamnar istället på vart i hela världen allting barkar hän.
Samtidigt som appar hjälper den som vill vara otrogen, ha sex eller dejta, så är det omöjligt att röra någon på krogen då personen i fråga kan komma om två decennium och anmäla dig för sexuella ofredanden. Är det inte absurt!?

Då JR är skådis blir inte drevet nationellt utan internationellt.
Med tanke på hur mycket det ringer när det är nationellt kan jag inte ens tänka mig hur det känns när det är globalt. Vilken fruktansvärd känsla och då, som nu enligt mig, är det för en struntsak.

Nej, självklart ska du inte ta någon som inte vill det på kroppen.
Å andra sida så undrar jag vart civilkuraget har tagit vägen.
Rör mig och jag inte vill det så kommer det bli svar på tal och det omgående.
Jag är inget offer som anser att det är synd om mig själv och om jag ändå väljer att acceptera en hand under en kväll, så kommer jag inte anmäla det arton år senare för det blir bara dumt.
Dessa kvinnor förstör enligt mig för alla dem som verkligen har blivit utsatta.

Internationellt drev för en taskig raggningskväll för femton år sedan.
Samtidigt har det mördats massvis.
Människor dör, våldtas, misshandlas.. men ingen bryr sig.
Cuba Gooding Jr har ju anklagats för sexuella ofredanden!

I framtiden lär alla träffas på internetsighter där du får fylla i vad du är ute efter för ingen lär ens våga närma sig någon när risken är att ett försök till EN kyss blir anmält och du blir uthängd.. ARTON år senare..
Sila mygg och svälj elefanter.
Det är bara pinsamt.

https://www.svt.se/kultur/cuba-gooding-jr-anklagas-av-15-kvinnor