söndag 17 november 2019

Okänsliga jag.

En docka hängdes utanför kommunhuset i bland annat Ronneby.
Helt förståeligt väldigt obehagligt.
Många kanske känner sig hotade och otrygga.
Poohl, Sveriges egen superjournalist enligt hans egna, får svara på frågor.
Han räknas som en "expert" även om han inte benämns som det i denna artikel.
För att alla ska förstå detta själv så är han självutnämnd på detta och han har gjort sig känd som journalisten som tillsammans med Aschberg hackade (de var alltså olagliga och gjorde intrång) privata människors emailadresser och hängde sedan ut dem som rasister i skvallerpressen.
svt.se

De var alltså olagliga men bland annat detta gjorde att han fick stora journalistpriset och precis som ni kan gissa, så var detta precis efter det fina talet om öppna hjärtan.
Han ringer man upp och vill ha en åsikt ifrån.
Expo anses nämligen vara det finaste man kan ringa.
Expo, vars mål är att ta bort all rasism och som öppet är helt emot Sverigedemokraterna.
De gillar alla som tycker om deras värdegrund och anser sig vara politiskt och religiöst obundna. Tjoho. Ett gäng som har skygglappar och väljer att se en verklighet men blunda för en annan.

Dockor upphängda utanför kommunhus. Jag förstår att det känns olustigt.
Samtidigt ska dock alla veta att Ronneby har haft oerhörda bekymmer med väldigt mycket och i princip alla bekymmer stod två bröder för.
Födda i Sverige?
Nej.
Utvisade ett par gånger men det var synd om dem.
De har härjat fritt. Var höll experterna hus då?
De slog nämligen sönder, hotade och misshandlade för att få som de ville.
Varför frågade man inte Expo då?

Det skrivs om det högerextrema och deras framfart.
Nordiska motståndsrörelsen, NMR, har tagit detta på sig.
Sist jag kunde se en siffra så beräknade man att antalet aktiva inom detta, i hela Sverige, var en grupp på under 200 individer. De är alltså inte så många.
De gör utöver det väldigt lite väsen ifrån sig.

Samtidigt som det hängs en docka utanför några kommunhus, så skjuter människor ihjäl varandra i Malmö. Blodshämnden är utspridd och det stenålderstänkande uttrycket "öga för öga" används bokstavligt. Var är Expo då?
Nej, för det är inga högerextremister som ställer till det. I den sista statistik som kom från Eurostat, EUs organ för statistik, så var siffrorna tydliga.
I runda siffror så stud islamister för femtio procent av allt våld och hot, cirka tjugo-tjugofem procent stod den autonoma vänstern för och sist men inte obetydligt så kom de högerextrema med ungefär fem procent.
Expo har riktat in sig på de sista fem.
Om övriga människor skjuter ihjäl hela världen så bryr de sig inte.
Är det ett rättvist medie att använda som opartisk statlig television!?

Bekymret är det att tänket om kvinnans värde, synen på judar och tänket kring hedersrelaterade brott bara finns där. Det är inte rasister som jagar judar, det är muslimska män främst från mellanöstern men då gömmer sig Expo. Varför ta av skygglapparna!?

Dockorna.. jag förstår att det är obehagligt MEN tänker som så att om media och "experter" hade lagt lika mycket energi på skjutningar och hedersrelaterade brott så kanske Sverige hade sett annorlunda ut. Jag är kanske okänslig men jag hotas hellre med en docka på kommunhuset än av en pistol.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/experten-om-de-hangda-dockorna-i-skane-och-blekinge-aldrig-hort-talas-om-det-i-sverige
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/docka-hangande-i-snara-utanfor-ronneby-stadshus
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/polisen-om-dockan-utanfor-kommunhuset-ser-allvarligt-pa-det
https://expo.se/kontakta-expo