torsdag 28 januari 2016

"Pojkar utan vårdnadshavare."

Den försämrade synen på kvinnor är ett oerhört problem och den stora frågan är då: Var är ni alla feminister? Alla rättskämpar för kvinnans rätt? Ni som tror på jämlikhet mellan könen? Alla kvinnoförbund?
Antingen hörs ni inte eller kommer ni inte igenom mediebruset.

En flicka har blivit våldtagen på ett badhus. Fler utöver det har anmält att de blivit sexuellt ofredade men ingen grupp bör enligt artikeln pekas ut så de benämner de som är misstänkta för "pojkar utan vårdnadshavare."

Nämn nu ordet kultur så ska du springa gatlopp för din rasistiska och främlingsfientliga syn på de människor som kommit till Sverige. De har faktiskt flytt ett krig!
De har trauman och mår dåligt!
De har inte några vårdnadshavare här och är ensamma!
De känner inte till Sveriges seder och bruk!
expressen.se

Jag undrar vilket land de personer kommer från där det är ok att göra vad man vill med kvinnor. Det finns nämligen ofta fäder och bröder i de länderna med. Dessa händelser har eskalerat det sista året så antingen har det med människorna som har kommit hit och deras levnadsmönster att göra eller har alla män i Sverige helt plötsligt bytt ståndpunkt i allt de blivit uppfostrade med och anser nu att kvinnan står under dem i rang.
Jag blir så trött.

I Sverige gäller svensk lag. Punkt.
Jag ska kunna gå naken på ett torg, genom ett badhus med en minimal bikini och bada hur mycket jag vill i bubbelpoolerna utan att någon så mycket som ska peta på mig. Så fungerar det i Sverige. Om dessa män nu kommit hit, med ett levnadsmönster i bagaget som säger att de är mer värda än tjejerna i detta land de har valt att bosätta sig i, då kanske de borde bosätta sig i ett land där det är ok istället. Var det skulle vara har jag ingen aning om. Mig veterligen är det nämligen inte ok någonstans.

Värst av allt är den skam dessa flickor och kvinnor ska leva med då männen med största sannolikhet inte alls kan se att de har gjort något fel. För många i Sverige är detta säkert svårt att se men jag har exempelvis arbetat på en skola där det fanns ett problem med barn där fäderna inte hade anlänt till Sverige. Barnen, som gick på antingen låg eller mellanstadiet, blev automatiskt, på grund av det levnadsmönster (det betyder samma som kultur för de som inte vill förstå) de kom från, den som bestämde i familjen. De var nämligen den äldste mannen i den familj som nu befann sig här.
Alla förstår att en tioåring inte kan bestämma och ta alla beslut här men mödrarna fann sig i detta då det var så det skulle vara. Ännu värre blev det när barnens svenska snabbt blev bättre än mödrarnas och de helt plötsligt skulle förlita sig på att deras barn skulle ordna och fixa med allt praktiskt.
Såhär fungerar det inte här!

I Sverige blir du myndig och får bestämma vid arton års ålder. Begår du ett brott ska du straffas för det och är du minderårig så ska socialen kopplas in. Problemet har nu blivit att polisen inte längre har några resurser. Socialen har inte längre några resurser. Hur ska det då fungera?

Jo, de som har blivit utsatta ska nu må bättre över att övervakningen genom polis har utökats. I Sverige är det nämligen förbjudet att porta en grupp människor eller punktmarkera vissa. De kan nämligen känna sig utpekade, anklaga polisen för rasism och sedan få ett skadestånd för sin utsatthet.
Dessa flickor kommer aldrig mer gå till ett badhus. Vad har hänt med detta land?

I Sverige är alla lika mycket värda oavsett vilket kön du har, vilket land du är född i eller hur gammal du är. Det spelar ingen roll men här gäller den svenska lagen och det innebär att min kropp är min tills jag själv väljer att dela den med någon.
Hur svårt kan det egentligen vara?


http://www.expressen.se/nyheter/barn-valdtogs-pa-bad--okar-bevakningen/