tisdag 12 januari 2016

We shall overcome!

Massövergrepp på kvinnor. Inte bara i Tyskland utan i flertalet andra länder och utöver det, i Sverige. Inte nyligen utan redan i augusti.

Nu kräver partier och olika politiker att det ska tas krafttag!
Media, som jag ständigt anklagar för att vara flata och visa en viss sida av verkligheten, flyr sitt ansvar. DE visste inte! DE ansåg ämnet vara för känsligt. Förövarna var nämligen i princip uteslutande hitflyttade ungdomar från länderna som än idag är de som mest bidrar till de ungdomar som kommer till Sverige utan vårdnadshavare.
Vad har hänt med att alla ska vara lika inför lagen?
Jo, det gäller bara om ditt namn, ditt utseende och din bakgrund passar in i det svenska mediesamhälle som eliten tycker är rätt. Var är ni nu alla rättstyckare?
Har ni blivit rasister?
Friggebo; We shall overcome!

Media får ett jobbigt och tufft uppvaknande när verkligheten de så länge förträngt och försökt undangömma inte kan stoppas. Känns det bra att ha bidragit till att utsatta flickor känt sig ännu mer utsatta än tidigare?
Vuxenvärlden ignorerade dem.

Dagens Nyheter fick veta detta redan i augusti. Media över lag i Stockholm, TT? Var befann ni er? Varenda anmälan och skriven rapport går att undersöka och om inte media granskar detta, vilka gör det då?
Media har mörkat det som hänt då det har haft en "känslig" natur.
Vad jag anser är att detta inte är något märkligt utan det vanliga. Till och med miljöpartiets gamle språkrör talade om detta i frågor gällande sitt arbete som journalist. Det är ingen nyhet, media förvanskar fakta och nyheter så att det passar in i den verklighet de vill se och sprida.

Vad händer då under tiden?
Jo, likt Friggebo vill de sjunga "We shall overcome". Här i Sverige finns inga problem och absolut inga av dem är kopplade till alla de människor som kommer hit. De cirka 200 män som i augusti ofredade mängder med flickor och kvinnor ska döljas då de har en bakgrund som av journalistkåren inte anses ok att hänga ut. Varför?
Jo, de är vad som kallas "ensamkommande flyktingbarn" främst från Afghanistan.
Nämn för allt i världen inte vilken kultur de har får då ska du springa gatlopp. Kultur betyder dock, för de ovetandes, levnadsmönster och det är den stora frågan. Vad är det för levnadsmönster dessa människor har?
Jo, de kommer från ställen där kvinnan är allt annat än jämlik.
I Sverige tvingar vi till och med in en tredje pappamånad i föräldradagarna för att visa på vikten av jämlikhet men när män utsätter flickor, upprepade gånger, för fruktansvärda saker, då ska alla vara tysta för att man annars kan bli kallad för rasist?
Heja vänsterrörelsen!
Ni har lyckats att totalt krossa allt som borde vara sunt förnuft.
Ett brott är numera bara bra offentligt om förövaren har sitt ursprung i Sverige. Annars är du rasist, främlingsfientlig och en fruktansvärd människa.
Varför inte göra likadant för alla; häng ut alla eller inga.
Visa verkligheten och låt andra människor bestämma vad de anser vara det rätta i sammanhanget.

Vad ni än gör så fortsätt blunda, låtsas som om det inte händer och försvara alla de som INTE har gjort något. Det är nämligen viktigare än att försvara alla flickor och kvinnors rätt att få gå, klä och vara sig själv. De är objekt för dessa män så var är ni alla kämpar?
ni som värnar de utsatta?
Vad gör då kvinnoförbunden i Sverige?
Rikspolitikerna?
Alla de som säger sig vurma för feminism och kvinnlig frigörelse?
Jo, WE SHALL OVERCOME!
De lyser med sin tystnad.

Min stora undran är om alla dessa "kvinnorättskämpar" hade släppt ut sina döttrar eller söner på dessa festivaler? Ni vet, det är inte alla som gör såhär, bara några. Så, hade ni släppt ut era barn ensamma i det Sverige vi nu har?
Men för allt i världen, byt från nyheterna till barnkanalen istället. Sätt händerna för öronen, blunda hårt och vissla en trevlig melodi så känns allt så mycket bättre.
Jag hade ändå inte vågat släppa ut mina barn.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/eliasson-vi-maste-ga-till-botten
http://www.dn.se/nyheter/sverige/overgreppen-pa-festivalen-i-stockholm-rapporterades-aldrig-vidare/
http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/
https://www.youtube.com/watch?v=ONGIKSCxXio