tisdag 5 januari 2016

En nere, fler att skjuta..

En av de frågor som engagerar flest människor: vargen.
Min åsikt är väldigt klar. Vargen är ett djur som ska leva i de stora skogarna där de inte konkurrerar med människan och jag har full förståelse för att de ska skjutas av. Blir det för mycket varg äter de upp det jägarna lever av i skogen och jag ser hellre att älgar och mindre djur skjuts av människan än dödas av vargen.

Som jag ser på det ska vargen inte finnas någonstans i mellersta eller södra Sverige. I de norra delarna vet jag inte men anser att de som bor där ska ta det beslutet. Som jag ser det borde vissa frågor delas upp även om de på ett sätt är en del av hela Sverige.
Jag vill inte ha varg i skogarna här.
svt.se
Jag förstår att människor inte vill ha vargarna runt sina barn i Mellansverige och det är egentligen väldigt märkligt att människor i innerstans Stockholm och miljöpartiets väljare ska ta flera av dessa besluten. Miljöpartiets väljare bor nämligen främst i städerna och inte på landet som man kan tro.
Vargen är ett rovdjur som skulle döda ett barn som kommit ut i skogen om det var hungrigt. Den tittar inte och tänker att oj, ett människobarn, det får jag låta bli!

Om människorna i städerna så gärna vill ha vargen kvar så kan de flytta ut i skogarna.
Jag nöjer mig med och tycker det är fullt tillräckligt att de finns på zoo i Sverige.
Vargen ska leva i klotets större skogar där människan inte finns att konkurrera med den.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/dalarna/forsta-vargen-har-skjutits