lördag 23 januari 2016

Jaaaa!

Jag är jag och tycker som jag gör. Ibland stör det många men ibland inga. Att bara följa den väg som de flesta andra gör, det har jag dock aldrig gjort. Att följa strömmen och aldrig ifrågasätta, det har aldrig varit min grej alls.
I vissa frågor står jag så långt vänsterut att jag håller på att trilla över men i vissa frågor på andra kanten. I vissa frågor är jag oerhört liberal, och i andra inte.
Jag går min väg, gilla det eller inte.

Ensamstående kvinnor i Sverige ska nu få inseminera i vårt land och slippa åka till Danmark!
Jag blir så oerhört glad över detta beslut!
Den som har haft minsta problem med att skaffa barn förstår den längtan som kan finnas, den kan finnas ändå. Att få kämpa in i det sista, vända på kronorna, sitta och hoppas på att alla mediciner och behandlingar ska hjälpa, den vet att de barnen aldrig kommer lida brist på kärlek.
sr.se

Vi lever i år 2016 och världen ser inte likadan ut som för hundra år sedan. Kvinnan är inte längre beroende av mannen i vårt land och därför, är åtminstone min övertygelse, är det fler skilsmässor idag. Kvinnan behöver inte gå kvar i ett äktenskap som inte känns bra på grund av ekonomiska skäl utan kan frigöra sig.

Min övertygelse är att familjen är det absolut viktigaste för ett barn men hur den ser ut spelar ingen roll. Om två män är föräldrar, en kvinna och en man eller en ensam kvinna spelar absolut ingen roll bara barnet får all kärlek det kan önska sig!
Jag känner till "kärnfamiljer" som är en katastrof för sina barn och där en skilsmässa är det bästa som kan hända. Jag vet också ensamstående föräldrar som är helt fantastiska med sina barn. Att då förhindra ett barn till ett fantastiskt liv fyllt med kärlek, om så mamman är ensam, det tycker jag är fantastiskt.

Två partier i Sverige går emot detta och jag är ytterst tacksam över att de inte är fler. Min uppfattning är att man ska leva som man lär och om nu den traditionella kärnfamiljen är det absolut viktigaste, då bör det inte finnas varken kristdemokrater eller sverigedemokrater som har skilt sig.
De om några ska kämpa för det som är viktigast och leva efter det de lär ut.

Min filosofi är att det bästa för barnet alltid ska sättas framför allt. Att då tro att det är en man och en kvinna i alla lägen känns bakåtsträvande och fel. Jo, Sverige kanske är udda i detta men jag anser det vara helt rätt. Framåt för kärleken mellan barn och föräldrar oavsett vilket kön de har!
Kärleken övervinner allt och något större än kärleken till ett barn, det finns inte.
Grattis alla barn som kan få se dagens ljus i Sverige trots att de inte kommer ha en pappa att se upp till! Det kommer garanterat bli bra ändå!

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/ensamstaende-kan-fa-insemineras