onsdag 28 mars 2012

Trollskogen på Listerlandet

Mitt stora intresse har nästan alltid varit barn och jag hade gjort vad som helst för att de ska trivas och må bra. För många år sedan kom det hit en liten födelsedagspresent från härliga Kate. Ett troll på en gunga och efter att ha funderat på vad man kunde göra med det så hängdes det upp precis utanför vår tomt i ett träd.
Succén blev ett faktum för idag är det en stig till detta trollet. Efter hand har vi inhandlat kompisar till trollet som är gömda på olika ställen i denna skogsplätt. En söt liten kille sa till mig en gång att jag var väldigt modig som vågade bo så nära trollet.
Ungar är fantastiskt härliga! En liten by har också satts upp och den består av en vit kyrka, två röda stugor med ett utedass och ett gult hus. Det fanns även en flaggstång men den var det någon som tog med sig hem för ett par veckor sedan. Dessa gjorde jag på högstadiet och då mina föräldrar vägrade sätta dem i sin trädgård ställdes de bort til mig så fort jag flyttade hemifrån och nu har de då fått en plats i skogen utanför vår tomt.
För den som orkar leta finns det sammanlagt vid dags datum fem troll uppsatta. Tre har tyvärr traskat någon annanstans men jag letar efter fler att sätta upp. En önskan kunde vara att föräldrar tog mer ansvar för att deras barn inte drar med något hem som inte är deras. Alla trollen har namn och telefonnummer ifall de skulle komma bort. (dessa kan ha försvunnit i vädret) På gatan här bor en dam som snällt nog målat en trollskylt och satt upp för att alla som går förbi ska veta att de rör sig i trollskog. I princip varje dag ser jag någon som är och tittar på trollen och jag tycker det är så roligt!