torsdag 24 oktober 2013

Samlagsfilmer är alltså helt ok!

Jag skäms för att kalla mig svensk när det är såhär vi behandlar våra offer. Hovrätten bevisar verkligen att de inte lever i den verklighet som de flesta andra av oss i vårt avlånga land.
Min gissning är att det mest är äldre herrar som suttit och gjort bedömningen att det är "socialt accepterat" att lägga upp sexfilmer mot någons vilja på internet för att försöka vara lite moderna.
Vem skulle tycka detta är ok?

ingridcarlqvist.se
Skulle dessa personer som gjort denna bedömning tyckt att det var lika ok om det var deras fru som hängts ut? Dotter? Barnbarn? Mamma?
Gissningsvis inte. Detta är för mig helt sjukt!

Domen diskuterades på Efterlyst och diskussionen var då inne på att tjejen hade fått ett lägre belopp tilldömt sig om hon blivit våldtagen än nu. Skillnaden är stor. En film på internet försvinner aldrig! Killen hade lagt upp filmen på olika porrsajter och sa sedan att han mådde dåligt för det. Det bör ju vara så att man när man är så gammal att man vet hur sin kropp fungerar även vet vad som är rätt och fel. Föräldrarna måste vara stolta. Hade jag fått bestämma hade hon fått en ännu större summa då han gjorde detta mot hennes vilja. Bodström sa i tv att det första beloppet inte var för högt utan att det är så att det snarare är så att ersättningen till våldtäktsoffrena är för låga. Helt rätt!

Förstår Hovrätten vad de gör med sina domar?
Först friar de killarna i gruppvåldtäkten sedan sänker de ersättningen till tjejen som kommer få förklara för sina barn vad hon gör i en film på internet. Verkligheten?
Vad har hänt?
Ibland undrar jag om det inte borde vara så att de som sitter och dömer skulle varit utsatta för liknande händelser själv för att förstå. Eller rättare sagt, de som skriver lagarna.
Vilken respekt finns det för de svenska lagarna?
Ingen!
MEN. Lura staten på lite skatt så kommer din karma för evigt vara förstörd och du kommer få böta stora summor pengar och helst avtjäna ett tioårigt straff för ditt hemska brott. Att våldta, hänga ut eller mörda någon är ingenting idag så länge du inte tjänar svarta pengar på det.

Jag skäms som det är nu. Det ska inte vara synd om gärningsmannen utan offret. Kommer jag in i riksdagen ska jag göra mitt bästa för att försöka höja de straffsatser jag tycker är för låga i Sverige.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/professor-hovratten-har-misslyckats