fredag 3 juli 2020

Kvalificerat bullshit.

Läget i Sverige ser inte ut som det har gjort.
Billström går för Moderaterna ut och säger att de framöver kan tänka sig att minska antalet ledamöter i riksdagen då det uppenbarligen fungerar när det är som värst i Sverige.
Jag kallar det för kvalificerat bullshit och slickeri.
Man har hållit upp fingret och känt hur vinden blåser.
MED, Medborgerlig Samling, har sedan länge just velat minska antalet riksdagsledamöter som en av sina frågor, men det skulle ingen där ens nämna..

Billström, som själv verkligen har fått stå ut med partipiskan måste vara ideologiskt totalt låst eller piskad på plats för att ens förespråka ett parti som tvingade honom att offentligt pudla.
Man kan då undra från vad?
Jo, han pratade om volymer år 2013.
Han sa att volymerna av invandrade människor till Sverige spelade roll.
Reinfeldt och hans partitoppar fick honom att be om ursäkt.
Att Billström hade rätt i sak, och två år senare och än idag fortfarande har rätt i det han sa, så ska han gå med ett hundhuvud och vänta på att de andra förstått att han har rätt.
Att partiet nu låtsas vara de tuffa som gör rätt blir bara skenheligt.
senorh.se

Jag tror att de befintliga, stora partierna har tagit slut på sina chanser.
Det finns inte en chans att ungdomar idag går med på de premisser som finns.
I en tid där allt digitaliseras, där allt finns kvar, så kan man inte längre komma ifrån det ansvar man har. Reinfeldt förstörde Sverige.
Nuvarande regering har fortsatt.
Dessa partier har, oavsett statsminister och oavsett lovord, spelat ut sin roll och behöver släppa fram nya krafter som kan skapa ett politiskt förtroende igen.

Min uppfattning är nämligen att människor inte glömmer.
Det finns de som inte tänker, eller de med skygglappar, men ursäkterna är oftast desamma.
Ingen vill ta pekpinnen och gå först utan alla vill bara jamsa efter och hoppas att man går i rätt riktning. Sverige behöver inte dessa människor.

På riksplan har vi två stora partier som ständigt anser sig vara bättre än alla andra, och som ständigt apar efter andra. idéerna tryter så man jamsar med eller tar andras.
De som går först hugger man så fort de skymtar ljuset i tunneln.
Till sist är det samma sorts människor som bara ser till sig själv och enligt mig spelar det inte någon roll om det är på riksplan eller kommunalt.

När jag körde till "stan", Sölvesborg, häromdagen så var de ute och besprutade björnloka.
Det är flera veckor sedan jag reagerade för att de stod där och så har det varit de sista fem-sex åren. I år skyller man på att corona tar mycket resurser, sist skyllde man på gamla maskiner och innan dess mer pengar åt kärnverksamheten som vården.. alltid finns det något att skylla på.
Problemet är dock när man låter pengar gå till saker det inte ska, för att sedan försköna och lyfta fram sig själv som god istället för att stå för dåliga beslut som gjorts.

Människor som Billström.. jag gillade verkligen honom och jublade när han nämnde volymer. Han ryggade och följer nu strömmen. Sverige behöver dock inte fler döda fiskar. Vi behöver människor som står upp för vad de tror på, och det utan personlig vinning.
Titta er omkring och se över posterna på kommunal, regional och statlig nivå.
Märker ni?
Det är ofta det är släkt och vänner som klarar sig, och frågar ni mig så anser jag att det är rent för j*vligt. Fler levande fiskar till Sverige!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/krisatgarder-i-riksdagen-kan-vacka-fragan-om-minskat-antal-ledamoter