måndag 24 juni 2013

Bäst att ha en bra blåsa..

Ryanair vill ta bort toaletter på sina flygplan för att skapa mer plats. De tänker inte ta bort alla som det först lät som utan vill ta väck några för att få in fler stolar i planen. Jag bryr mig inte då jag förutom i yttersta krisfall inte använder toaletterna på flygplan.

Genom åren har det varit mycket liv med Ryanair. Många har problem med det. Personalens situation säger jag ingenting om men som kund har jag absolut inget att klaga på. De gånger jag flugit med dem har det inte varit några problem. Snabbt och effektivt till skillnad från när man flyger charter. Det största problemet är när jag flugit med dem inte personalen utan de andra resenärerna. Ryanair har sina regler och de läser man när man beställer biljetten. Vad är då problemet?
Det står att du måste skriva ut ditt boardingkort själv. Gör det då!

sv.wikipedia.org
Det står att inga under arton får sitta vid vingarna men ändå har det varit likadant varje gång jag åkt med. Någon barnfamilj förstår inte detta och sätter sig ändå vid vingen. Helt logiskt bör det inte vara så svårt att förstå då barn inte kan öppna nöddörrarna och vi i övriga delar av planet vill gärna komma ut om vi överlever en krasch. Någon kommer alltid och gnäller att de vill sitta ihop men det står att det är fria platser. Om du kommer springande med din familj i sista stund kan du inte förvänta dig att du fritt ska få välja vilken plats du vill ha på planet.

Att ta bort alla toaletter hade varit märkligt men att de tar väck några stör inte mig. Till de priser Ryanair flyger klagar jag inte alls. Det är fullt möjligt att åka med dem tur och retur två personer till Spanien för under tusen kronor. För det priset tycker jag att det är helt ok att inte kunna ställa för mycket krav. Det är en flygtur och inget ställe man ska flytta in på. Att de tog bort maten störde aldrig mig då jag inte åt den ändå då jag upplevde den som sjukhusmat.

Valet är faktiskt fritt! Åk med Ryanair eller inte! Du väljer det helt själv och kommer inte bli tvingad!

http://www.svd.se/naringsliv/branscher/industri-och-fordon/ryanair-ta-bort-toaletterna-in-med-fler-saten_8283182.svd#xtor=AD-500-[svd.se/naringsliv]-[]-[Textlank]-[aftonbladet]-[]-[]