måndag 17 juni 2013

Okrossbar, böjlig skärm i framtiden!

För väldigt många år sedan när jag precis började med politiken var jag på konferens med Barn och Utbildningsnämnden som jag satt i då. Jag minns att jag tyckte det mesta var förvirrande då jag upplevde stora skillnader mellan vad jag hade gjort tidigare och det som nu var.
Det kan vara det som gör att jag minns allt vi gjorde eller helt enkelt det faktum att jag nästan ordagrant kan minnas när någon berättar något för mig som jag är intresserad av.

En av kommunens högre tjänstemän höll ett semenarie om framtiden och vilken teknik kommunen skulle tänka på att investera i. Jag upplevde det väldigt intressant och det jag minns tydligast är när han berättade om famtidens tv. Jag inser att han förmodligen hade läst det någonstans men han var övertygad om att det i framtiden skulle kunna köpa tv per meter.

LG Display
Han trodde att vi i princip skulle kunna rulla ut tven, klippa där det behagar och sedan spika upp den på en vägg för att koppla till någon sorts stick. När jag ser artikeln nederst tänker jag på honom. Så rätt han förmodligen hade även om det inte var finslipat.

En form av iPad som förutom att den är okrossbar även är böjlig. Det låter som framtiden för mig! Jag är nog den klantigaste människa som finns och senast häromdagen lyckades jag sätta en spricka i iPhonen med trots att jag har köpt ett skydd som ska ta det mesta. I framtiden behöver jag endast komma ihåg att ta med den när jag går någonstans!

http://www.prisjakt.nu/pryl/ovrigt/3767_lgs_nya_aer_bade_boejbar_och_okrossbar&%23xtor=AD-500-[prisjakt_pryl]-[prylar]-[mittspalt]-[aftonbladet]-[]-[]