fredag 22 november 2013

The Big Bang Theory

Namnet Sheldon Cooper ger förmodligen lika många rysningar som Ove Sundberg. Sedan jag såg det första programmet av The Big Bang Theory har jag dock varit fast. Denna man är helt outstanding med sin brist på empati, världens bästa självkänsla och sin nedvärderande syn på andra människor vilket alltid sätter honom i taskiga situationer. En riktig besserwisser.

Det är helt omöjligt att inte älska denna serie!

Intressant är också att allt de pratar om och gör i serien är sant. De är alla forskare, utom Howard som bara är ingenjör, och deras diskussioner stämmer vilket gör allting ännu bättre. Förutom det fakta att serien är väldigt rolig är den dessutom lärorik. I verkligheten är det bara Amy som har forskat över huvud taget.

Roligt med sådan här serier är också att det alltid går att känna igen olika personer i sin omgivning i dem. Det behöver inte vara någon exakt likhet men det kan vara saker de gör eller säger. Det är även lätt att känna igen sig själv i mycket.
fanpop.com
Sammansättningen av dessa olika karaktärer är riktigt bra och jag hoppas att serien kommer fortsätta i många år till samt att de som är med även i fortsättningen väljer att fortsätta med detta.

Som det mesta annat har jag aldrig tid att se det när det går på tv vilket gör att jag får köpa serien när den kommer ut men det gör inget. Då går det att se alla avsnitten i ett svep. Jag älskar allt man kan lära sig något av och allt som är roligt men finns ordet drama med väljer jag att inte se det.

Har du inte sett denna serie så gör det!

http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Big_Bang_Theory
http://www.imdb.com/title/tt0898266/