tisdag 8 april 2014

LOs förtroende i mina ögon.

Moderaterna tappar LO-väljare rapporterar svensk media som till 80% består av miljöpartister och röda partier. Media som många gånger är medlemmar i LO och som då tycker det är coolt att betala skatt och därmed gärna ser att deras intjänade pengar går till socialdemokraternas valkassa.
Pinsamt för att vara Sverige 2014.
Jag funderade först på att sluta detta inlägg efter den första meningen.
Den ensam sammanfattar allt jag kommer skriva om och jag kan, hur mycket jag än vrider och vänder på det, inte förstå varför någon väljer att vara medlem i LO när det finns opolitiska alternativ.

Moderaterna kanske tappar väljare inom LO. Fullt möjligt.
Enligt undersökningarna är det dock så att Sverigedemokraterna är ett av de partier som har flest röster bland dessa LO-anslutna. Trots att det är så att du som aktiv Sverigedemokrat blir utesluten, trots att en ansenlig summa av vad det medlemskapet kostar går till s och trots att s sedan går ut till val på dessa pengar.
Alltså, du sympatiserar inte med de röda och tänker inte rösta på dem men du betalar deras valkampanj. Det värsta är att det räknas som ok då de flesta i journalistkåren röstar just rödgrönt.
Skygglapparna på eller?

Moderaterna har tappat väljare inom LO säger den rödgröna journalistkåren. Vad säger den blå journalistkåren om att även deras fackavgift går till det de inte tror på?
Vi har alltså tappat väljare. Det brukar vara så mellan valen men till syvende och sist
brukar det gå fram vad som är bäst för landet.
Jag må inte tycka att Alliansen har gjort allt perfekt men alternativet med Löfven och Fridolin i maktställning är totalt skrämmande. Oppositionspartierna sprider bilder med statistik och förklaringar, exempelvis om hur få jobb som skapats under dessa åtta år men glömmer att påpeka att det ändå skapats jobb i Sverige trots den lågkonjunktur som hållit landet och Europa i ett järngrepp under många år. Det är inte tur att det är så utan genomtänkt politik.
Titta dig runt i Europa och se hur det har gått för de länder som har ett rött styre.

Det är lätt att skicka runt bilder som ger en halvsanning om vad de andra partierna vill.
Det är inte så jag vill att det ska vara utan jag hade helst velat se att alla berättade vad de ville göra och hur de skulle finansiera det. Guld och gröna skogar är lätt att lova men svårt att hålla.
Moderaterna har åtminstone visat att vi kan prestera under en lågkonjunktur.
Tänk då vad vi kunde gjort när förhållandena hade varit ännu bättre.
(Utan bidrag tagna från människor som bara vill ha ett fack att luta sig på.)

http://www.svt.se/nyheter/val2014/2-800-moderater-ska-peppas