lördag 3 maj 2014

LO, världsvetarna.

Tänk vilken tur vi svenskar har som har LO. LO som vet allting och förstår hur alla människor vill ha det. Jag förstår verkligen inte hur det kan vara så att de har en sådan oinskränkt makt över så mycket!

Media skanderade ut att Karl-Petter minsann inte är nöjd med vad riksbanken gör.
Nehe. Vem litar jag då mest på?
LOs ordförande eller riksbanken?
Jag tror inte att jag behöver gå in på det något vidare för att alla ska förstå.

sr.se
Karl-Petter Thorwaldsson är en politisk broiler som aldrig haft vad jag kallar ett "ärligt" arbete. Han har inte gått i skola och utbildat sig, han har inte haft ett tungt arbete utan har under i princip hela sitt liv suttit i styrelsen och utredningar genom sitt engagemang för socialdemokraterna.
Partiet som ska stå för de små människorna, de som arbetar och sliter, förespråkas av en person som aldrig suttit i deras sits. Media är sedan röda så ingen reagerar eller tar upp detta märkliga fakta att hans åsikt väger otroligt tungt i allt han säger.
Varför är det viktigt vad han tycker angående riksbanken?

Ok, han är LOs ordförande. Ett facks ordförande som spenderar medlemmarnas pengar till socialdemokraternas valkassa. Ingen tycker det är konstigt?
Ett fack som har många medlemmar som röstar på Sveriges idag tredje största parti, men som blir uteslutna om facket får vetskap att de är engagerade inom detta parti.
Friskt?
Vad har hänt med att alla har rätt att ha sin åsikt?

Karl-Petter tycker inte riksbanken gör sitt jobb.
Det har han all rätt att tycka men för mig är det oförståeligt att det är väsentligt för Sveriges medborgare. Kan det vara så att medias pådrag blir stort då de flesta av dem sympatiserar med hans partifärg?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5847163