torsdag 21 augusti 2014

Alliansfritt Sverige.

Kommunalrådet Emilie Pilthammar.
Hon spelar med sitt band Irish Pitch.
Hon har suttit i kommunfullmäktige sedan 2010.
Nyligen fått plats i kommunstyrelsen.
Hon spelar på rock för rasism.
Jag skulle kunna fortsätta men orkar inte.

I artikeln är "kommunalråd" borta men det finns fortfarande kvar om man söker på mitt namn och bara ser googles resultat. Mycket märkligt alltihop.
"Alliansfritt Sverige." Vad ska jag skriva?
Jag skrattar, för det finns inget rätt i hela artikeln och det är så otroligt uppenbart att tösen som skrivit artikeln inte har någon läggning för det här med källkritik så jag hoppas verkligen inte att hon drömmer om att bli journalist. Hur svårt kan det vara att ta reda på fakta om man vill det?

Jag har aldrig förstått det här med att man ska försöka vinna billiga poäng på att försöka skriva ner andra. Jag är uppfostrad tvärtom. Ser jag att någon annan gör en blunder säger jag det på sin höjd till personen. Jag skulle aldrig ringa någon nättidning eller halvkass internetsida för att försöka ge problem åt någon annan. Jag skulle inte heller hitta på "nyheter" för att få fram en artikel. Jag tror på karma och skulle aldrig göra så.

Kommunalråd är jag inte. Jag har inget band men spelar med i ett irländskt band sedan några år tillbaka. Bandet fanns dock ett bra tag innan jag kom med. Vi spelar irländsk pubmusik som uppskattas av de allra flesta människor och stilen kan under inga omständigheter sorteras in under "rock". Vi spelar som hobby och kom för några år sedan fram till att partier i riksdagen är legitima att spela för, men inte de andra. Vi är helt opolitiska och då vi består av fem personer med olika åsikter kommer vi överens om vad vi ska göra.
Jag har minsann varit med i politiken sedan tonåren och kom gissningsvis med i kommunfullmäktige för åtta år sedan men det kan vara längre sen. Jag är inte helt säker. Kommunstyrelsen har jag om jag inte missminner mig suttit i, i två perioder.
Jag blir så trött på sådana här skriverier.
Tänk om tiden det tog att skriva detta, ägnats åt något viktigt istället!

Sidor som denna är endast ute efter att förstöra för de som inte anser att de har rätt och de tar ingen kritik alls. På deras facebooksida lades artikeln in och en nära vän till mig kommenterade då den till min fördel. Efter många likes av kommentaren togs den bort. Hon lade in den igen men den togs bort en gång till och hon blockerades därefter från sidan. Allt finns dock skärmdumpat enbart på grund av att det är så pinsamt alltihop. Tittar man igenom sidan finns det inga negativa artiklar. Skön verklighet?
Demokrati?

Jag tycker inte som alla andra partier och står för det. Jag skiljer dessutom på sak och person till 100 procent för vilka hobbys eller arbeten människor i min närhet har, spelar ingen roll för mig. Inte var de kommer ifrån, vilket kön, politisk grund eller andra åsikter de har heller.
Demokrati är jobbigt för dessa människor.

För er som nu läser detta, för någon artikel i Alliansfritt Sverige lär det inte bli om denna nyhet:
Irish Pitch kommer spela på Hälleviksbadet nästa lördag under den årliga "Röganatta".
Tillsammans har vi dessutom kommit fram till att för varje ätande person kommer det skänkas tio doser vaccin till Unicef för att hjälpa behövande barn i utsatta länder.
Vi utmanar dessutom alla andra föreningar och företag att göra detsamma!
Lite kan göra skillnad.
Hur många tror nu att det kommer bli en artikeln som säger "Företagare och förening går ihop för utsatta barn"? Jag tror inte det blir någon men ni är alla välkomna dit i vilket fall!
Det kommer bli fullt ös för ett bra syfte!

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2014/08/moderatpolitiker-spelar-pa-rock-for-rasism