lördag 30 augusti 2014

Rögarnatta på Listerlandet!

Om du inte hunnit besöka Listerlandet är det en bra tidpunkt att göra det ikväll. Alla gatlampor släcks och gatorna kantas med marschaller. Väldigt mysigt!
Det finns olika saker att göra under dagen och kvällen men jag riktar in mig på en:

Välkomna alla till Hälleviksbadet!
Där kommer nämligen ett av världens bästa irländska band spela; Irish Pitch.
Det låter förmodligen skrytsamt så tycker du att jag överdriver så kom, lyssna och berätta sedan för oss om vi har rätt eller fel.

Vi är ett opolitiskt band med medlemmar som har olika åsikter. MEN. Vi har en sak gemensamt. Vi vurmar för de som inte har det så bra vilket har gjort att vi förra året skänkte pengar så att en skolklass på Filipinerna fick mat i en månad och i våras skänkte vi pengar till vaccin i utsatta och oroliga områden i världen.

Nu har vi slagit oss ihop med ägarna för Hälleviksbadet och erbjuder er att komma dit, äta, dricka och lyssna på bra musik och när ni väljer att äta, skänker Hälleviksbadet och Irish Pitch gemensamt tio doser vaccin till barn i utsatta områden, främst nu Sydsudan, genom Unicef.

Vi vill utmana alla er som läser!
Kom ner och ät eller skänk ett valfritt bidrag till Unicef!
Självklart går det även bra med andra liknande föreningar som exempelvis UNHCR.

Vill du inte äta så är du ändå välkommen!
Restaurangen är öppen från 18:00 men rekommendationen är att ringa först då det är väldigt mycket bokningar. Klockan 20:00 går Irish Pitch på sen lovar vi att inte en endaste person kommer kunna vara helt still. Det är nämligen omöjligt till denna musik!

Varmt välkomna till Hälleviksbadet ikväll!

http://unicef.se/stod-oss