måndag 25 augusti 2014

Bryt benen på polisens hästar!

Våldsvänstern upphör aldrig att förvåna.

Jag röstar inte på Svenskarnas parti. Det kommer aldrig någonsin att komma på tal. Lika lite som jag skulle rösta för något extremparti på vänstersidan.
Jag tror dock på yttrandefrihet och allas rätt att visa vad de tycker utan att behöva vara rädda. Om de nu har fått tillstånd att demonstrera, låt dem!
Som jag ser det hade det absolut bästa någon kunde gjort åt det, varit att stanna hemma.
Låt dem gå och demonstrera på helt öde gator. Stör dem inte så att de får publicitet.

Jo, misshandla djuren med. Verkligen
rätt sätt att gå tillväga mot
de som inte tycker exakt likadant
som du.
En vän till mig som bodde i Malmö berättade mer än en gång om nazisterna han sett bli påhoppade av ett gäng som inte talade svenska så bra. De hade slagit de renrakade killarna sönder och samman men när blåljuset kom sprang de och nazisterna började sparka på polisbilarna istället för att helt lugnt förklara vad de blivit utsatta för. De hade ju faktiskt inte gjort något fel. De gick på trottoaren. De som misshandlade dem slapp undan då polisen fick fullt sjå med dessa misshandlade killar som tog igen sin frustration på poliserna. Min vän sa mer än en gång hur fel han tyckte det var men att de fick skylla sig själv. Att de helt enkelt måste vara tröga som gjorde som de gjorde i denna situation. Till saken hör även att min vän sympatiserade så långt vänsterut man kan komma men tyckte synd om dem.

Jag tycker allt våld är fel. Från alla håll. Våldet från vänster är för mig dock betydligt mer och större än tvärtom och svensk media göder dem med de artiklar de publicerar. Nyheterna igår fylldes av artiklar om den stackars killen som blir påkörd av en polisbil, om de stackars motdemonstranterna som brutalt blev nermejade av polisens hästar, om polisens övervåld och Schyman får artiklar som deklarerar hur fel polisen gör. Alla har faktiskt rätt att vara motdemonstranter.

Ja, klart att de får vara motdemonstranter!
Man får dock inte slå, sparka eller kasta saker på någon annan.
Är man så korkad att man går ut och ställer sig mitt framför polispikén som kommer får de skylla sig själv. Vänstern går ut och tycker att problemet var att Svenskarnas Parti fick ha sitt torgmöte. Som jag ser det är det fruktansvärt fel att inskränka yttrandefriheten och jag håller med Ask om att man inte kan gradera detta. Antingen får alla ha torgmöten eller inga.

Ungdomar mot rasism tycker att alla ska få ha rätt att visa sin avsky i demonstrationerna. Tänk att våld från det ena hållet mot det andra kan vara ok men inte tvärtom.
De ska vara glada att jag inte bestämmer allt för hade jag fått göra det hade vi beväpnat polisen med gummikulor och iskallt vatten på högtryck, förutom det de redan har, och jag hade gett dem befogenhet att använda dem betydligt mer i sådana här situationer.
Att de som ska försvara vår rätt i Sverige ska utsättas för våld av, främst, ungdomar som inte har fått veta att alla människor är lika mycket värda oavsett åsikter, är hemskt!
Mer privilegier till polisen!
Tack för att ni finns och gör ert jobb i en värld av människor som inte har förstått detta med yttrandefriheten. (Den ska gälla även dem som inte anser att just du har rätt.)

http://www.svt.se/nyheter/val2014/ask-ser-ingen-anledning-att-kritisera-polisen