tisdag 28 oktober 2014

"Man gör dumma saker när man är alkoholpåverkad"

Beställ knark och åk dit för det; sen får du ett toppjobb inom miljöpartiet!
Jag blir knappt förvånad längre!

De människor som har fått avgå från andra partier för betydligt mindre förseelser. Ska de få komma tillbaka då? Hade tidningarna och media godkänt det?

Maria Borelius fick avgå som handelsminister för att hon hade haft svart arbetskraft i hemmet. Utöver det hade hon minsann inte betalt TV-licensen heller!
Cecilia Stegö Chiló fick av samma anledning avgå som kulturminister.
Ok. I mina ögon två rätt ringa brott som de inte är dömda för utan som ansågs opassande att ha levt med. Nu har vi en kulturminister som verkar ha noll koll på läget men hon stannar kvar.
svt.se
Littorin var arbetsmarknadsminister och anklagades för att ha köpt sexuella tjänster men blev aldrig dömd för någonting.
Tolgfors avgick som försvarsminister efter kritik i Saudiarabienaffären.
I partiet längst ut till höger petas det människor till höger och vänster som har gjort uttalanden som inte varit rumsrena.

Ta mig nu rätt för jag försvarar inte någon som gör fel oavsett vilket parti de tillhör. Inte om det är en åsikt eller något betydligt värre. Jag ställer mig dock väldigt frågande till hur media kan behandla dessa personer så fruktansvärt olika!

Vad är det som gör att miljöpartiet, dess företrädare och anställda, slipper undan luppen?
Hur kan det vara så att en knarkade topperson värderas olika beroende på vilket parti det tillhör?
För det är faktiskt så, att det har funnits ett namn till som tog detta med missbruk in i riksdagen men han företrädde det parti man inte får nämna. Rubrikerna om honom och partiet är dock många och kritiken var massiv från alla håll.

"Man gör dumma saker när man är alkoholpåverkad", med den frasen klarar sig denna person och miljöpartiet undan. Förtroendet för honom är dock opåverkat.
Tänk om det finns händelser i andra partier som hänt under alkoholpåverkan!
Räknas inte de heller då?

Väck mig någon, för i min värld kan det inte vara så att människor värderas såhär olika.

http://www.svt.se/nyheter/romsons-toppnamn-domd-for-knarksmuggling