tisdag 21 oktober 2014

Minkar i Stockholms skärgård?

Nöjda med hur dåligt försvar Sverige har?

Det är inte jag. Jag har varit kritisk mot neddragningarna i försvaret från första början. När flygen flög "fel" tidigare i år så skrev jag "ok". Alla kan göra misstag och jag friar hellre än fäller. Att navigera en ubåt så fel som denna gång är dock omöjligt i mina ögon och för mig finns det ingen tvekan om vilka det är som spionerar.

svd.se
Vi har en planet och den ska vi samsas om. Vad gör man då när det finns de som ständigt bryter mot lagar och regler? Som skapar egna böcker att följa och som ignorerar resten av världen?

Det tjafsas nu om att militären ljög om var bilden och vittnena hade sett det de såg men jag förstår dem. Helt uppenbarligen finns det väldigt många människor, främst media, som tvunget måste ta sig dit med en gång. Utan någon tanke om att de stör men på detta sätt har de fått arbeta något sånär i fred.

Kontentan av denna händelse kommer att bli: Ja.. gissningsvis ingenting.
Att den nya regeringen är rödgrön underlättar då de inte vill ha något försvar.
De tycker det är onödigt.

Som försvaret ser ut idag hade vi inte kunnat stå upp mot någon som invaderade oss utan hade istället, med all sannolikhet, fått förlita sig på det land som vänsterrörelsen i Sverige avskyr; USA.
Det kunde i och för sig varit lite kul, sett den rödgröna röran be om hjälp från dem.
De lär ju inte få någon från Palestina.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/forsvarsmakten-haller-presskonferens-1