torsdag 12 maj 2016

Tack ska ni ha!

Bromma flygplats finns kvar, förbifart Stockholm och kolkraften. Turerna är många men efter många om och men anser valberedningen att Fridolin har tillräckligt med förtroende för att få stanna kvar.
TACK!
En bättre valarbetare kan inget annat parti tänka sig!

Miljöpartiet har kommit fram till att Romson inte har något förtroende kvar, vilket är överraskande att de sett nu med tanke på att de flesta andra har sett under många år.. men för Fridolin, där finns det. De tror att han kan leda arbetet mot ett nytt miljöparti.
svt.se

Miljöpartiet är för mig ett flumparti. Partiet som bygger på människor känslor och de för fram saker som de tror ska ge dem väljare. Miljön är det absolut viktigaste men samtidigt glömmer de berätta att Sverige ligger väldigt bra till i det stora hela. Vi som ensamt land kan inte rädda världen från de naturkrafter som finns.
Sverige som land kan förbjuda alla fossila bränslen, höja skatterna på oekologisk mat och miljöpartiet kan påstå att deras engagemang är det viktigaste för det är fel. För att ett parti heter "miljö" innebär inte det att de är de enda som tänker på hur vi lever och för den delen absolut inte hur man gör det bäst. Språkrören själv är levande exempel på att det fungerar bättre på pappret än i verkligheten.

Jag har länge förundrats över att de ständigt klarar sig undan all granskning och slipper mycket av den negativa mediala uppmärksamhet som så många andra partier drabbas av. Nu börjar det äntligen vända. Antingen har kritiken hjälpt eller känner media att de ska försöka motbevisa alla påståenden om deras partiskhet. Oavsett är detta bra.

Om miljöpartiet inte kommer över fyraprocentspärren nästa val skrattar jag rakt ut. Det hade varit det ultimata beviset på att människor inte längre lät sig luras av det namn partiet har.