torsdag 23 januari 2020

När media sätter ribban.

"Jag menar att starka, självständiga, vältaliga kvinnor är oemotståndliga för brittiska medier. De älskar att ta ner dem."
Ett citat från dokumentären om Prins Harry och Meghan och syftar på henne.
Det kunde gällt svensk media också.
Feminism och jämlikhet är ord som man gärna pådyvlar på andra, men när det sedan gäller så bryr man sig inte. Media, som helst av allt pratar om kvinnans rättigheter, de sänker alla de kan.
Bara de får klicken.
Bara de får möjligheten att klara sig några dagar till.
Det förklarar dock varför stödet för dem minskar.
Hur ska de vara seriösa när det väl gäller ner de tummar på sanningen annars?

Brittisk press med sina paparazzis är nog värre än de flesta andra länders men det är inte svårt att förstå. Jag har länkat sökningen "gruppsex" nederst. Det finns en bild där personerna har kläder på sig. Där är jag med. En sökning på vad gruppsex innebär gör att ett barn förstår att en väldigt grundläggande del i detta är att man är naken. Om man inte anser att så är fallet kan man studera bilderna som kommer upp på sökningen. Internets sökning anser uppenbarligen att man måste vara naken för det visas väldigt mycket naket.

De som bestämmer i Sverige är media.
Media sätter ribban om vad som det ska skrivas om, och vad som ska glömmas.
I Sölvesborg har det fullkomligt gått bananas.
Nu kommer självklart vänstergänget gallskrika över att jag är en rasist och jag tar på en offerkofta men precis som Emma i en av artiklarna, så har jag slutat läsa kommentarer på de olika sidorna. Jag slutade för ett par år sedan för det gick inte.
Vuxna människor beter sig nämligen som små barn i en sandlåda.
Det är egentligen en kränkning mot små barn men jag hoppas att bilden blir klar.
Istället för att ifrågasätta tanken eller idén så går man till attack på utseende, kläder eller något annat som egentligen är helt ovidkommande.

Det började med att jag hade en centerpartist som konstant jagade mig på nätet.
Det slutade med hot mot både mig och min familj men trots upprepad kontakt med både partiet och högsta instanser samt polis så skyddades personen i fråga. Blev det några skriverier?
Nej.
En av socialdemokraternas högsta kräkte galla, ljög och fabulerade ihop historier om i princip allt han kunde. Trots att han varit med i styret som suttit i en livstid i kommunen så lades det idéer som skulle förändras. Absurda saker. Alla visste det och hans egna sa till slut ifrån, antar jag, då det till slut lugnade sig med allt hat.
Skrevs det om det?
Nej.
Vi hade ett kommunalråd som plockade ut dubbla löner i tre månader. Hon påstod sig kunna göra ett bra jobb både i Stockholm och i Sölvesborg. Samtidigt.
Blev det några större notiser?
Nej.
Vi hade en simhall där avtalet uteblev. Det bör vara vida känt idag att anledningen var rent personlig. Sölvesborgarna fick alltså inte bada på grund av personkemi. Skrevs det om det?
Nej.

Ser vi till Blekinge i stort så är historierna många men en av dem handlar om en riksdagsledamot som fuskade med pengarna, blev påkommen, bad om ursäkt och förläts på rak arm. Andra fick avgå för samma sak. Blev det några rabalder?
Smärre.

MEN..
Jag skrev att dagis i Sverige skulle bli som Nordkorea i förlängningen, om det socialdemokratiska tänket med att alla skulle tvingas in i späd ålder, skulle införas.
Artikeln blev att jag jämförde nuvarande dagis med Nordkorea.

Jag ifrågasatte läroplanen då människorna som har utformat den inte har den kompetens de borde. Jag ifrågasatte skolgurus som inte har arbetat inom yrket på över trettio år men FY, så får man inte göra. De flesta antar nämligen att det verkligen är rätt man på rätt plats när man gör nya läroplaner. Så är icke fallet. De är politiskt styrda in i det fack de som styr vill ha.
Media fick det till att jag ifrågasatte dagispersonalen.

Jag ifrågasatte metoo. Jag gör det fortfarande. Den som har sett dokumentären med Harvey förstår vad jag menar. Metoo är i grunden regelrätta brott som ger flera år i fängelse. Inte att någon känner sig kränkt av en hand på midjan som det har blivit i Sverige. Jag kallar det för en kränkning mot dem som verkligen har blivit utsatta för ett brott.
Media fick det till att jag ifrågasatte utsattheten hos kvinnor.

Jag ifrågasatte hur media ens kunde plocka upp en gammal nyhet inför ett val. Jo, Lundgren hade tagit en kvinnlig vän på brösten men de var vänner efteråt. Det hade hänt nästan två år tidigare. En annan kvinna, som ville högre upp på samma lista, anmälde. Media tog upp det.
Jag ifrågasatte hur man ens tänkte tanken på att hänga ut en kvinna som inte ens själv anser att hon har blivit utsatt för något. Vilken oerhörd kränkning!
Media gör en artikel om att jag försvarar Lundgren.

För att visa hur oerhört fel de hade så skämtade jag och några till.
Vi skämtade om vem som skulle anmäla vem, men att vi var tvungna att vänta några år innan vi gjorde det. Allt för att visa ironin kring hur media vinklar saker.
Ingen smart bild men den som ville förstå gjorde det.
Media skriver att vi har haft gruppsex.

När man idag söker på det ordet så kommer mitt ansikte upp.
Samtidigt ser media mellan fingrarna på regelrätta brott, skyddar brottslingar, våldtäktsmän och alla de hatkommentarer som flödar in.. de ser media inte.
För hatet kommer från "rätt" håll, mot "rätt" personer.

Tänk er att jag skulle skriva till någon att dennes barn är en samhällsbelastning, men att det går att ordna. Tror någon på fullt allvar att media skulle hoppa över det?
Jag hade blivit hängd.
Av någon anledning är det nämligen så som personen i Prins Harrys dokumentär säger.
Du ska inte vara ung, kvinna, stark, självständig och vältalig, för då räknas du som ett hinder.
Som en parasit som tar plats i samhället för trots alla fina ord som sägs och skrivs om allt, så anser man sig ha rätten att behandla andra människor på ett dåligt sätt.

Emma Stjernlöf, stå på dig.
Det är bara att ignorera alla de små människor som inte förstår demokratin.
Media, visa att er utbildning är fyra år lång och lär er läsförståelse.
Prins Harry och Meghan; jag förstår er.
Jag förstår att ni inte orkar och jag önskar er all lycka till i ert nya liv.

Bilden var inte smart, men det var inte väljarna som sänkte mig.
Det var fega politiker, meningsmotståndare och media.
Jag har aldrig varit så sporrad tidigare.
Medborgerlig Samling ska in i Sölvesborgs kommun till nästa val.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nmr-medlem-infor-ratta-misstanks-ha-ofredat-kvinnliga-debattorer-med-nazist-sms
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/hot-och-trakasserier-ar-vardag-for-m-toppen-emma-stjernlof
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/prins-harry-i-tal-det-fanns-inget-annat-val
https://nxt.blt.se/solvesborg/emelies-comeback-var-vantad/
https://www.google.com/search?q=Gruppsex&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi_zsrUoZjnAhWh1aYKHfFFCo0Q_AUoAXoECAsQAw&biw=1440&bih=712