torsdag 2 januari 2020

Tack och hej då!

Blåljuspersonal har blivit attackerad i Kristianstad.
Fyra nätter i rad.
Väldigt svenskt beteende.

Det är för mig oerhört skrämmande när människor, istället för att se på verkligheten och hur den ser ut, gömmer sig bakom skygglappar och skriker rasist.
För mig spelar det ingen roll vilken religion någon har.
Inte heller vilket kön eller ålder personen innehar.
För mig är det dock så att i Sverige gäller svensk lag och den ska vara densamma oavsett om du är född på Lister eller i Paraguay. Vissa företeelser följer dock kulturen.
svt.se

På samma sätt som att man säger att tyskar är nudister, svenska tjejer heter Inga med flätor (även om världen kanske har fått en något annorlunda bild i detta iomed Greta) så kan man generalisera på olika sätt. Jag menar med detta att det inte är ett svenskt beteende att knuffa omkull äldre kvinnor och skrika att man ska knulla dem. Det är inte ett svenskt beteende att ringa in polisen för påhittade saker, för att sedan kasta gatsten och skjuta raketer på dem.
Det finns dock länder där detta är väldigt vanligt då den allmänna bilden där, är att just blåljuspersonal är staten. Staten anses korrumperad.

För mig är det sjukt att människor ska behöva gå till sitt arbete och utföra det med livet som insats för att, ursäkta språket, rent krasst ett gäng snorungar beter sig som idioter.
Det är något allvarligt fel när du tar upp en gatsten eller en raket och riktar den mot en annan människa. Skulle man sedan säga något så anses man vara rasist.
Skulle de inte få hjälp när de har skadat sig under sina strapatser så skriker de att blåljuspersonalen är rasister som inte hjälper dem. Förstår de inte att de som arbetar med detta är människor som även de har familjer och någon som bryr sig om dem!?
Jag har full förståelse för att ingen kör in i dessa områdena.
Jag hade vägrat.
Jag skulle inte arbeta med mitt liv som insats.
Jag vill inte att mina anhöriga eller vänner gör det heller.

Då kommer den stora frågan: Varför beter man sig såhär?
Enligt mig ligger det ett djupt förakt mot hela vårt samhälle i detta.
Det ligger ett hat mot det system som finns, trots att man har flytt från ett som inte fungerade.
När jag var liten behövde jag inte vara rädd men idag skulle jag inte ens gå en runda i Sölvesborg själv. Risken är att det kommer en påtänd ung man som man sedan inte vill lämna ut signalement på. Det kan ju vara synd om honom.

Enligt mig ska reglerna bli så mycket tuffare.
Jag tror faktiskt inte att straff hjälper dessa utan det är en enkelbiljett, tillsammans med föräldrarna som misslyckats totalt med deras uppfostran, hem till landet föräldrarna kom ifrån.
Världen skrattar åt oss och varnar sina medborgare för att åka hit och jag förstår det.
Med två regeringsmord, Olof Palme som aldrig löstes och sedan vår utrikesminister Anna Lind, så stod vi redan rätt högt upp på skalan över länder som inte är säkra.
De sista årens kaos har inte hjälpt till.

Gå ut och tala med dem som arbetar hos polisen, räddningstjänst, brandkåren eller ambulans.
Fråga dem hur många av dem som attackerar dem som heter Oscar eller Karl.
Nej, självklart finns det rötägg födda i Sverige med men jag hävdar med bestämdhet att problemen som finns idag till 99% är kopplade till den helt sanslösa invandring Sverige har haft och fortfarande till stora delar har.

Hur ska vårt land se ut när barnen växer upp?
Det är oroväckande och skrämmande när nyheterna varje dag berättar om skjutningar, bomber, mord och andra oroligheter. Värst av allt är att de nu inte längre talar om Mexico eller Colombia.
De talar om Sverige.
Mitt älskade Sverige som snart har förlorat sig fullständigt i sitt dumma försök att bli hela världens hjälpande hand. Självklart ska vi hjälpa människor men inte genom att godkänna detta och då behöver det statueras exempel.
Jag har nämnt fångläger i Sibirien tidigare och jag tror fortfarande att det hade varit bra.
Det hade inte krävts så många som återvände därifrån innan buset hade lagt sig.
Medborgarskapet skulle strykas direkt och det kunde även lagts på föräldrarna.
Kan inte din telning sköta sig så lämna vårt land.
Ni förstör nämligen för alla dem som försöker anpassa sig och bli en del av vårt samhälle.

Tack till er som arbetar med livet som insats!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/raketattacker-i-flera-stader-inledde-det-nya-aret