fredag 31 maj 2013

Lyckliga gatan!

Sverige är världens näst gladaste människor!
Det känns väldigt svårt att se det många gånger då jag upplever att många gnäller för mycket.
På Facebook är alla lyckliga. Är de inte lyckliga beklagar de sig men jag tror ändå alla de som alltid har det så fantastiskt, otroligt, bra tillsammans och i livet är flest. Jag tror även att det är de som mår sämst.

trouveztout.org

Att vara lycklig borde vara väldigt lätt i Sverige. Vi har materiellt sett allt vi kan tänka oss. Ekonomin är förhållandevis bra och ingen behöver svälta. I mina ögon finns det inga fattiga barn i Sverige. Det finns vuxna människor med väldigt dåligt hum om ekonomin som därför förvaltar sina pengar så illa att barnen blir lidande.

85% av människorna i Sverige upplever att de är med om fler positiva än negativa händelser varje dag.
Jättebra att det är så och stämmer undersökningen är det bra.
Hade jag fått fylla i en enkät inom detta hade jag med bockat för att jag är lycklig.
Jag har allt jag behöver, tak över huvudet, mat varje dag och en inkomst. Jag har ingenting att gnälla över och borde sväva bland molnen över hur mitt liv ser ut.

Jag kan dock grubbla en hel del över allt jag inte tycker är bra. Jag har en förmåga att hänga upp mig på de saker jag inte kan förändra. Hade jag kunnat hade jag hjälpt de som mår dåligt, väckt människor från de döda och sett till att varenda barn som inte hade det bra hos sina föräldrar fick flytta hem till mig. Ingen som inte själv valt ensamheten borde vara ensam. Sedan kan jag samtidigt se att det är upp till var och en många gånger. Det är lätt att tycka synd om någon som är ensam men många gånger kanske de personerna borde se till varför de är det.
I det stora hela är mitt liv totalt meningslöst. Jag tillför ingenting för att göra mänskligheten bättre och jag kan reta ihjäl mig på att jag inte kan göra mer. Det genererar ett konstant dåligt samvete men förhoppningsvis lär jag mig att leva med det. Jag har ju inte precis något val.

"In our family portrait we look pretty happy
We look pretty normal, let's go back to that
In our family portrait we look pretty happy
Let's play pretend, act like it goes naturally"
PINK

Länderna i topp

1. Australien
2. Sverige
3. Kanada
4. Norge
5. Schweiz
6. USA
7. Danmark
8. Nederländerna
9. Island
10. Storbritannien