måndag 9 juni 2014

Energin och skolan hotade av miljöpartiet.

Media har tyvärr inte vaknat ännu men desto fler andra börjar göra det. De som är kritiska till miljöpartiets ännu större dragning åt vänster börjar berätta det nu.
Nedan är taget från den nedersta länken.

"Några punkter ur MP:s valmanifest

* Ett klimatpolitiskt ramverk ska införas, på samma vis som det finns ett finanspolitiskt ramverk.
* Lärarlöner ska höjas med statliga medel.
* Ska sträva efter minst 50 procent ekologisk mat i offentliga kök till år 2020.
* Offentliga arbetsgivare ska gå före för jämställda löner, sexistisk reklam ska förbjudas och en obligatorisk utbildning i jämställdhet införas för domare.
* Statliga jobb ska spridas över landet.
* Import av produkter från plågade djur ska förbjudas.
* Höja både golvet och taket i a-kassan.
* Utveckla ett ekonomiskt system som inte bygger på tillväxt.
* Alla barn som föds i Sverige ska få svenskt medborgarskap.
* Minst två kärnkraftreaktorer ska stängas nästa mandatperiod.
* Normalarbetstiden ska förkortas genom lag och avtal, så att fler får 35 timmars arbetsvecka.
* Aktörer med vinstsyfte får inte driva skola. Allt överskott ska återinvesteras i verksamheten.
Källa: TT"

Hjälp!
ekologiskaval.se
När jag läser igenom denna sammanfattning blir jag på allvar riktigt mörkrädd. Vi kommer inte ens ha energi om några år om detta parti kommer till makten. VI kommer bli beordrade att släcka våra lampor för att spara ström. Vi behöver visserligen inte arbeta så länge och våra barn ska bara få ekologisk frukt men det kompenseras av skyhöga elräkningar och mörka hem.
Barnen kommer inte få den valfrihet i skolan som de förtjänar då alla de skolor som eventuellt går med vinst ska stängas. De statliga jobben ska dock spridas över Sverige. Hur då?

Det är nu inte bara jag som är kritisk utan facken rasar. Friskolorna rasar. Alla som arbetar inom industrin och skolan bör vara rädda för deras arbeten kommer försvinna. Precis som många inom transport.

Miljöpartiet, våra barn och barnbarns förkämpe, ska se till att det inte finns någon framtid i vårt land för några industrier. Man behöver inte vara hjärnfysiker för att inse att företagen flyttar till länder med bättre möjligheter om vi försvårar för dem här.
Ingen av dem som har tänkt på det?

Flummet kommer tydligare och tydligare fram i ljuset. Vi ska ha en tillväxt som inte bygger på ett ekonomiskt system. Hmm.. hur tänker de då?
Jag har förstått att de tycker det är fult att tjäna pengar. Det är även fult att välja skola och ha sina lampor tända. Kött ska bara importeras från djur som mått bra. Hur vet de det? Är de ute efter religiöst slaktat kött så att vi nu ska kalla dem för rasister?
Det känns som om Flower Power-tiden är på väg tillbaka även om de inte förspråkar droger på detta sätt. Ännu. De ska vara feministiska. Varför inte bara tycka att jämställdhet är något bra istället?
Jag blir rädd.

http://www.svt.se/nyheter/val2014/karnkraftsavveckling-oroar-basindustrin
http://www.svt.se/nyheter/val2014/miljopartiets-vallofte-bara-ekologisk-forskolefrukt