lördag 7 juni 2014

Vad är det för fel på folk?

Det kan vara jag som är överkänslig även om jag inte tror det. Tårarna kan komma i ögonen bara jag tänker på att det skulle hända barnen någonting. De är allt, utan att tveka.
Hur i hela friden kan då socialen låta en pappa som har försökt kväva sin fem veckor gamla dotter få ha kvar barnet?
Hur kan någon vilja bränna inne sina barn?
Vart är världen på väg?

Efter att åttaåringen i Karlskrona med all sannolikhet misshandlades till döds av sin släkting med familj känns det som om Sverige har vaknat lite. Det finns väldigt många märkliga människor där ute och civilkuragen är allt annat än bra hos många som ser något konstigt.
stromsund.se
Jag har länge tjatat och pratat om att jag vill till riksdagen och mitt största mål med att ta mig dit är att ändra den text som säger att den biologiska föräldern alltid är den bästa. Att det främsta för alla barn alltid måste vara att komma tillbaka till sina "riktiga" föräldrar oavsett.
Det är för mig något av det dummaste som finns skrivet och länkarna nedan bör om något visa på det.

Enligt svenska skrifter är det så att denna pappa, som mördat två av sina barn och försökt mörda det tredje, ska ha umgängesrätt (för barnets bästa) och om han nu inte fått ett så långt straff till slut fått hem sitt barn för han är den bästa föräldern.
Pappan som nu misshandlat sitt spädbarn vid upprepade tillfällen trots att flickebarnet inte är många månader, ska enligt Sverige ha kvar sitt barn för det är det bästa för barnet.
Bullshit rent ut sagt.
Den skrivelsen är idiotisk.

Sverige är så duktiga på att berätta om hur mycket vi vurmar för utsatta barn och om barnets rättigheter. Barnet ska alltid sättas i första rummet. Eller hur?
Vem med sunt förnuft kan anser att dessa fäder är det bästa för sina barn?

Det är faktiskt så, att de flesta kan bara ta ett varv på krogen för att bli föräldrar. Det innebär inte att man är bra på det och då anser jag systemet med familjehem vara det bästa. Adoption inom Sverige hade varit ännu bättre men det är ett väldigt långt steg dit.

Jag vill in i riksdagen för att ändra på detta. Jag följer inte och anser inte, som stenåldersmetoderna förespråkar, att blod är tjockare än vatten. Barn ska vara hos dem som älskar dem villkorslöst och kan tillgodose deras behov oavsett om det är med den biologiska föräldern eller inte.
Barnets bästa ska alltid sättas i centrum.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/livstidsdomen-for-dalaropappan-faststalls
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/forsok-att-kvava-spadbarn-blev-aldrig-utrett