lördag 12 juli 2014

Det här med föräldrars del i rätt och fel..

Det känns som om jag alltid varit lite udda.
Jag ville aldrig till Magaluf eller Kos.
Jag var aldrig intresserad av att åka till de ställen "alla" åkte för att festa utan jag åkte till Azorerna för att se Sete Cidades och besöka det som är Europas punkt längst västerut, beroende på hur man räknar. Jag åkte visserligen till Rhodos men det var för att se var kolossen hade stått och besöka gamla staden. Jag var även ute och festade men då här hemma för när jag var i väg var det inte alls lika intressant. Jag minns att jag besökte Rhodos barstrita men gick hem igen för så intressant var det inte. Festa kan jag göra hemma om det nu är så viktigt.
magalufevents.se
Mitt intresse för att resa har alltid varit där och är gissningsvis en påverkan från mina föräldrar. Kultur är roligt när det är nya ställen och att resa är något av det bästa jag vet. Jag är dock inte intresserad av att komma hem efter en veckas semester med ångest över vad jag gjort och med ett behov av att sova bort några dagar, jag vill ha något att berätta.

Magaluf instiftar nu nya lagar för att komma åt fylleriet och sexlekarna som florerar bland ungdomarna som besöker ön. Jag kan inte för mitt liv förstå varför man väljer att resa till dessa ställen och om man nu gör det, förlorar man totalt omdömet då?
Jag förstår att det kan bli för mycket ibland och att alla kan göra misstag men varför stanna och göra om samma varje dag i en vecka?

Tjejen som nu är med i denna video mår gissningsvis inte så bra och här är förmodligen en skillnad på det här med att vara tjej eller kille. Jag har svårt att se tjejen skryta om vad hon gjort men lätt för att höra killarna berätta vad de har upplevt och av någon anledning är det få som skulle ifrågasätta dem. Grattis till sjukdomar och dåligt rykte.
Är de medvetna om hur mycket "skit" det finns?
Väldigt snällt av någon att dokumentera idiotin och lägga upp det på internet med. Allt försvinner ju verkligen där..

Min tanke är lite som så, var är föräldrarna?
De är myndiga, precis, men innan de blev det?
Berättade inte föräldrarna det här med hur man ska göra och inte, vad man ska tänka på och inte?
En engelsk tjej har betett sig på en semesterort i Spanien och det går upp som en nyhet i Sveriges media. Förmodligen på betydligt fler ställen också. Hon lär inte må bra.
En rätt dyr läxa att lära sig

http://www.svt.se/nyheter/varlden/ny-lag-efter-sexskandal-i-charterort