fredag 25 juli 2014

Driv din båt med olja men visa inte brösten.

Nakenheten skrämmer inte men att man samtidigt skriker, visar sig halvt naken och stör en annan politisk företrädare, det är inte ok enligt de styrande i Miljöpartiet. Alla i partiet håller dock inte med och det finns de som vill se en ökning av detta.

Åsa Romson sitter i teve och skrattar nonchalant bort att hon äger en båt som går på olja då den inte bara är hennes. Hon kan inte tvinga sin sambo till ett byte.

gp.se
Att man inte ska störa en politisk motståndare tycker jag är bra och hade hoppats på att alla skulle tycka och tänka likadant. Samtidigt är det uppenbart att det görs skillnad på vilka det ska protesteras mot och hur man utför det. Jag tycker det är oerhört korkat att bete sig som denna tjej gjort men samtidigt är det oförargligt. Hon störde, ja, men hon hann inte förstöra något eller störa så många.
Hon fick dock lämna sin plats på riksdagslistan på grund av det hon gjort och hon visste om det innan. De som protesterar mot demokratin i olika former hyllas dock och får stå kvar på listorna.
Spelar det då någon roll vem du protesterar mot?
Om du är man eller kvinna?
Ålder?

För mig är det viktigt att leva som man lär och miljöpartiet är de största hycklarna som jag ser det. Deras förre språkrör körde runt med en stor bensinslukande jeep, den ena sittande har en båt i samma klass och den andre nu sittande påstår sig veta allt om skolan då han faktiskt jobbat som lärare. De vill göra livet väldigt mycket tuffare för alla som bor på landet men lever samtidigt inte som de säger att vi här ute ska göra. Hur kan man stå för något och samtidigt inte leva efter det?

Jag hoppas samtidigt att alla sverigedemokrater gynnar allt som har med Sverige att göra då de inte vill vara med i EU. Kör Volvo och handla svenskt kött, visa att vi skulle klara oss själv. De solidariska socialdemokraterna bör minst ha ett fadderbarn utomlands för varje familj och vänsterpartisterna bör skänka i princip hela sin lön. Varför ska de ha mer pengar än någon annan? Och jag hoppas verkligen att de inte använder någon form av privat vård eller skola..
De politiska företrädare ni har där ni bor, lever de efter vad de lär?

Jag vet att jag gör mitt bästa för att leva efter det, gör du?

http://www.svt.se/nyheter/val2014/mp-politiker-petas-efter-brostkupp
http://www.expressen.se/nyheter/romsons-skeppsbrott/
http://www.svt.se/nyheter/val2014/mp-grundare-sagar-petning-av-aktivist