tisdag 1 juli 2014

Pedofilens paradis.

Det är få förunnat att kunna leva sina liv utan att vara beroende av förskola av olika slag. Dagmammor är inte i ropet, även om jag anser det vara den bästa formen då det liknar ett hem mer, och många barn får därför tillbringa stora delar av sin vakna tid under omvårdnad av andra än föräldrarna. Självklart är det då så att man som förälder måste lita på stället de är.
Hur i hela världen kan då något sådant här hända?

21-åringen har förgripit sig på väldigt många barn och gjort saker man inte tror någon människa om. Vad som framkommit har det dessutom börjat redan första dagen han började sin praktik på förskolan. Hur kan de ha låtit honom vara ensam med barnen?
motpedofilerisverige.se
Som praktikant ska du inte ha något ansvar och egentligen bara vara en extra hjälpande hand.
Ett par extra ögon.

Samtidigt, hur hemskt det än är, är det inte konstigt att det sker på en förskola.
Om du är pedofil, vilket yrke dras du då till?
Vilka fritidsintressen får du?
Gissningsvis är det de ställen som inkluderar barn och ungdomar beroende på vilken ålder det ä de är ute efter. Detta innebär skolan, förskolan, fritids, simskolan, sportträning av olika slag.. listan kan göras lång. Detta är också många gånger ställen där du lämnar barnen och litar på att allt är som det ska.

Denna kille har lyckats förstöra fruktansvärt mycket för alla de män som finns inom dessa områden men som aldrig skulle ens tänka tanken att bete sig på detta vis. Han har gjort människor misstänksamma mot sin omgivning och gjort att män kanske väljer bort detta som yrke.

Klart är att man inte är frisk om man gör sådana här saker men jag hoppas för barnens skull, då de fortfarande inte är så gamla, kan göra allt för att det ska bli ett så litet trauma som möjligt för dem då de många gånger inte förstår att det är något fel som begåtts.
Sjuka människor kommer tyvärr alltid att finnas och min förhoppning är att alla kommuner nu går över sina rutiner så att detta inte ska kunna hända igen samt att killen aldrig någonsin kommer ut igen. Jag tror på betydligt hårdare straff än vad som finns idag.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/dalig-koll-pa-forskolornas-sakerhet