måndag 3 mars 2014

Ed Sheeran!

Sport imponerar inte på mig. Jag bryr mig inte om vem som springer längst eller hoppar högst. Utseende är också en sådan sak. Ett trevligt utseende är ingenting om det visar sig att personen i fråga inte är någon höjdare.

För tre år sedan fastnade jag för musikvideon till The A Team ( http://www.youtube.com/watch?v=UAWcs5H-qgQ ) och blev förundrad över denne unge, engelske kille som hade en så otroligt bra känsla för musik. När låten Give me Love ( http://www.youtube.com/watch?v=FOjdXSrtUxA ) kom blev jag totalt såld. Jag älskar den!
På radion spelas nu I see Fire ( http://www.youtube.com/watch?v=2fngvQS_PmQ ) och jag har kommit fram till att världen hade förmodligen blivit en betydligt bättre plats om vi klonat Ed.
Jag är ingen fantast av Hobbit och det ligger förmodligen i att jag har en inbyggd gäspning mot Tolkiens extremt långdragna tråkiga böcker. (Tacka vet jag Eddings) Filmerna är häftiga, om än lite sega, och naturen storslagen.

mkalty.org
And if we should die tonight
Then we should all die together
Raise a glass of wine for the last time

Ed Sheeran är inte gammal, 23 år, men en världsstjärna. Utöver den helt fantastiska musiken han gör har han en väldigt trevlig röst. Detaljen att han själv är med i sina videos tycker jag med är häftig, som en musikens King.

Give me Love är fortfarande den låt jag är mest förtjust i men ni som inte sett musikvideorna, ge dem en chans! The A Team är otroligt sorglig men Give me Love desto positivare. Det finns någon för alla och när det känns som värst kan det bara bli bättre. Den musikvideon är dessutom en av de absolut bästa jag har sett och jag älskar det faktum att han gör ett stick som verkligen sticker ut så mycket som det gör.

Jag förväntar mig storverk av denna killen i framtiden för är man inte äldre och redan har lyckats med detta, då är man en stjärna. En väldigt stor och lysande.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ed_Sheeran