onsdag 5 mars 2014

www.socialanyheter.se

Ibland händer det att sidor poppar upp som enligt mig faktiskt är bra. Jag brukar dagligen gå igenom de större medierna i Sverige för att se vad som händer. Skvallerpressen undviker jag så långt jag kan då det i mina ögon ofta är vinklat och deras artiklar är allt annat än bra många gånger. Det är dock så att när man är folkvald behöver man följa vad som händer och vad som intresserar människor för även om jag älskar historia och religion är det förmodligen inte alla andras stora intresse.
Därför är denna sida riktigt bra då den bygger på hur många delningar och spridningen en viss artikel har. Visserligen är det många artiklar som jag inte är intresserad av och de kommer jag inte skriva om men jag tycker mig se vad som är populärt. Det syns lite hur vindarna går och det förenklar för mig att slippa gå igenom exakt all media.

Med tanke på hur rött Sverige är inom journalistkåren tycker jag att allt ska läsas med en nypa salt. Tyvärr. Jag tycker det är helt fel för jag anser att media ska vara opartiska men förstår att det blir svårt att anställa människor efter vilken politisk tillhörighet de anser sig ha. Att över 80 procent av vår media är rödgrön är dock inte bra för hur gärna de än vill vara opartiska så tror jag att det är omöjligt. Skrämmande är även att vissa yrken som många barn och ungdomar stöter på är så ofantligt röda då det för mig är så att de ska få forma sitt eget tyckande och tänkande.
En lärare som berättar hur någon ska rösta bör inte få finnas och jag anser denne person då vara en översittare och hycklare. Jag har stött på läkare som berättat vilken skillnad det varit om vi bytt regering och med tanke på var denne läkare då jobbade blir jag rädd.
Varför inte låta alla skapa sin egen uppfattning?

Jag bryr mig inte om vad människor röstar på och värderar ingen efter det. För mig finns det andra delar, som är så mycket viktigare.
Har du inte besökt www.socialanyheter.se ?
Gör det och ge sidan en chans!