lördag 25 juni 2016

48% röstade rätt!

Storbritannien lämnar EU efter att 48% röstade rätt. Tyvärr röstade många fel.
Ekonomier kommer krascha. Ett tredje världskrig är möjligt.
Hela gårdagen fylldes av pessimistiska burop från hela Europas samlade elit men min åsikt står väldigt klar: VAKNA!

Den i EU som inte tar denna tankeställare och ser vad som har hänt, den personen är en del i att det kommer att krascha. Se på detta som en varning om vad som komma skall.

När partiet man helst inte ska nämna blev betydligt större förra valet än de varit tidigare berättade alla hur många som inte hade röstade på dem. Var håller ni hus nu?
48% röstade för att STANNA i EU. Det är dock lite för lite.
theguardian.se

Jag ställer min tro till medborgarna som har röstat och precis som Cameron säger i sitt tal så ska det hedra dem att de låter folket avgöra detta. Jag tror precis som mycket media att invandringen är en stor del i detta även om den inte ser likadan ut där som här.
Se den klocka som nu varnar om vilket djupt vatten vi är ute på.
Det är farligt när makten centraliseras kring en liten klick elit i Europa som ska ta beslut som sedan rör alla. Farligt när de inte längre lyssnar på väljarna utan tror på sin egen verklighet. Detta är resultatet av den synen på Europa.

De sista rapporteringarna igår kväll berättade att de nog hade lösningen. Människor förstod inte att de röstade fel för enligt googles sökmotorer efter valet kan de se att många har sökt och ställt frågor som de borde ha kunnat för att rösta. Media visar tydligt vad de anser vara rätt och riktigt: stanna kvar i EU.

Till skillnad från alla domedagsprofeter som nu gör sig hörda anser jag inte att detta är ett problem utan tvärtom. Nu kanske de äntligen börjar lyssna där nere. Nu kanske de inser att den politik som förs inte fungerar. Den gör det inte nu och kommer inte heller att fungera i framtiden om inte skutan tar en ny färdriktning.
Jag tror inte ekonomier kommer krascha.
Jag tror inte att EU blir mer osäkert och jag tror inte att det blir ett tredje världskrig på grund av ett lands utgång ur gemenskapen. Jag ser det istället som en sund reaktion på en politik som uppenbarligen inte alls gör det den ska.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/statsvetare-svart-for-britterna-att-stanga-gransen