söndag 5 juni 2016

Då var hon här!

Många tror att kärleken inte kan delas på många men vår erfarenhet är den motsatta. Det finns inget som gör att kärleken minskar utan tvärtom. Jag hade utan problem kunnat ha tio barn för jag kan inte se problemen. Visst är det mycket jobb, visst är det konflikter och visst river jag mitt hår ibland men att få se barnen, se hur de utvecklas och blir egna personligheter. Det är det största i världen.

Vår familj har nu blivit en till!
En fantastisk liten tjej, 47 cm lång och 2570 gram lätt kom hon igår eftermiddag till världen.
Hon lider förmodligen av samma diagnosproblem som jag då hon bestämde sig för att titta ut en hel månad för tidigt men det blev bra ändå!
Hon ska behöva stå ut med denna totalt ohämmade familj som låter konstant.
En familj som alltid kommer att älska henne villkorslöst och som kommer att göra sitt bästa för att hon ska få ha det bra. För oss är hon lika perfekt som de andra barnen och ingen skillnad kommer någonsin göras mellan dem.

Skuggorna ljuger och går förbi

Möter sitt eget tyranneri

De kan du glömma, lyssna på mig

Sätter mitt liv, mitt bästa för dig


Namnen har blivit svårare efter hand men hennes namn kommer bli Liten Bina Boo Pilthammar. Till skillnad från tidigare finns det inga djupare tankar med detta mer än att vi tycker att namnen är fina. Liten är ett namn jag stötte på inom politiken och även om kvinnan som bär det inte delar min partifärg tycker jag att namnet är riktigt fint. Då tanken är att detta lilla barn nu blir det sista i denna familj så kan det passa bra att heta just Liten. Bina är det namn vi valt som tilltalsnamn och det kommer från det Italienska forntida folket Sabinerna som ansågs vara väldigt vackra. Bina skulle då betyda "vacker kvinna". Boo, som ska uttalas med ett långt o då det är amerikanskt, har varit det namn jag velat ha på varje flicka och främst vår första flicka. Problemet blir att i Sverige hade det blivit Bo. Boo kommer från filmen Signs med Mel Gibson för även om jag inte tycker om skräckfilmer fastnade den lilla söta flickan Boos namn så denna gång fick det komma med som ett andranamn.

Alla som vill är välkomna hem när syskonen har fått lära känna varandra och precis som tidigare vill vi inte ha några saker. Barnen är mer än bortskämda och har allt de behöver. Känner ni ändå att ni vill ge något så skänk de pengarna till barn som behöver det och gör det då via:

UNHCR; http://sverigeforunhcr.se/stod-oss/gavoshop

eller tänk på de barn som utan forskning inte har någon framtid:
Barncancerfonden; https://www.barncancerfonden.se/stod-oss/ge-en-gava/

Utöver det vill jag uppmana alla att gå med i donationsregistret:
https://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret/anmalan
samt Tobiasregistret:
http://www.tobiasregistret.se/
DU kan rädda liv!

Precis som med de andra syskonen kommer det inte läggas ut några bilder på henne då vi anser att det är hennes rättighet att bestämma om hon vill synas offentligt eller inte den dag hon känner för det. Tyvärr kan många inte skilja på mina åsikter och min familj vilket även det gör att vi vill skydda henne så långt det går.
Så kom gärna på ett besök men vi undanber oss bilder i det offentliga!

Tack Grymlings för Mitt bästa för dig.
Bild: mittnyaliv.se