söndag 26 juni 2016

Ingen nyhet..

Jag är tjatig.
Min erfarenhet är precis den som artikeln säger och när jag påstått detta är jag en rasist.
Jag är blåögd, stygg och vill inte hjälpa andra människor.
När jag har påstått att barnarbete kanske inte är det värsta som finns får jag det onda ögat men min egen erfarenhet av många besök i mindre bemedlade länder än Sverige visar att alternativet till barnarbete är barnprostitution. Jag ser hellre att de knyter mattor då även om det är som att välja mellan pest och kolera.
svt.se

Jag fungerar även så att allt ska planeras. Jag kan planera så mycket att det går till absurditet då julklapparna är inhandlade innan sommarlovet har börjat. Jag inser att det finns många nackdelar med att vara så förutseende men som jag ser på det hjälper det mig att känna lugn.
Vad som än skulle hända mig så finns allt ordnat för att det ska vara som vanligt för alla andra så länge det bara går. Kläder inhandlas till barnen långt innan de kan ha de och ligger sedan sorterade i backar. Skafferiet har listor med sitt innehåll och vi skulle överleva ett mindre krig utan att bege oss utanför huset. Så här fungerar jag i princip allting och utan kalendern hade jag inte haft en susning om vad som skulle hända nästa dag.
För mig är detta dock det rätta.

Jag anser även att det vore det rätta för att det ska bli så bra som möjligt och speciellt då i större frågor. Unicef flaggar nu för att barn tvingas prostituera sig i flyktingläger i Europa. När kommer detta till Sverige? Om det inte redan finns.
"Vanlig" prostitution finns redan enligt de jag pratar med.
Som jag ser det händer detta för att länderna inte har planerat tillräckligt innan de bestämmer sig för at bygga flyktingläger och hjälpa fler personer än vad systemet egentligen klarar av. Detta händer för att man någonstans tror att det är välvilja att bunkra ihop människor i olika sorters boenden. De får ju tak över huvudet i ett land utan krig!
Samtidigt lever de i en form av misär.
Jag har påtalat många gånger att en mink i Sverige har mer plats att röra sig på än en asylsökande men nej, ingen tar det till sig. Hade vi bunkrat djur på samma sätt som människor hade varenda djurrättsorganisation skrikit i högan sky men nu ska alla göra tvärtom istället. ALLA är så duktiga och hjälpsamma.

De barn som nu tvingas prostituera sig hade garanterat inte haft det sämre om de istället hade fått bo kvar i sitt hemområde med hjälp från olika organisationer. Där kunde de stannat för att hjälpa till att bygga det land som åter måste ställas upp.
Tänk att en fin tanke kan bli så fel egentligen för jag tror ingen vill att någon ska behöva prostituera sig för att överleva i ett iland. Så går det dock när landet inte har planerat och organiserat de måsten som finns innan man ställer portarna på vid gavel.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/flyktingbarn-tvingas-salja-sex