söndag 12 juni 2016

Det tabubelagda ämnet sex.

Sex är förbjudet, pinsamt och något som ingen gör. Runt om i världen är synen väldigt olika. I Pakistan har de nu infört förbud mot reklam som innehåller kondomer då det har tolkats som jobbigt för många. Fortsätter reklamen att sändas kommer företaget att bötfällas.

Välkommen till år 2016!
Pakistan har en av världens snabbast ökande befolkningar med akuta kriser.
Det finns inte mat och vatten. Utöver det finns det en förnedrande kvinnosyn och kvinnor blir omskurna förutom det faktum att deras religion gör att de måste beslöja sig.
Den islamiska republiken Pakistan ser inga problem med det som händer.

Det finns konservativa krafter i Europa också men att gå så långt att man förbjuder reklam som kan stoppa den stora befolkningsökning som är annalkande är absurt. Vad är det de inte förstår eller kan se?
svt.se

Ett barn ska komma till världen älskat men tyvärr ser det inte ut så. Barn föds varje dag oönskade och de långa adoptionssystemen, sjukdomarna, den dåliga maten och levnadsförhållandena gör att barn dör som de gjorde i Sverige för hundra år sedan. Barn dör för att människor inte tänkte till innan de skaffade dem. Små barn som borde få samma chans till ett bra liv som alla andra.
Världen ser inte ut så.

Uppenbarligen är det jobbigt för människor i Pakistan att se en reklam med kondomer i. Jobbigare än att se alla de barn som dör av undernäring och dåliga livsförhållanden. Barn ska alltid vara älskade och är de inte det, finns inte förhållandena som ger barnet bra förutsättningar, då är det bättre att barnet inte föds.
Tänk krocken som kommer när dessa människor tar sig till Europa.
Människor som inte klarar av att se kondomer på tv ska plötsligt möta västs öppna samhälle.

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/kondomreklam-forbjuds-i-pakistansk-tv-och-radio