lördag 14 december 2019

Caligula rules.

Vad är gruppsex?
Vilken bild får du upp i ditt huvud när du hör ordet gruppsex?
Jag får upp en hel bunke med nakna människor som på olika sätt penetrerar varandra.

Alla som känner mig vet att jag har humor. Rätt rå och sjuk sådan.
Åtminstone enligt de lättkränkta och förnärmade människorna i detta landet.
För mig är det dock så att sex skämtar man om och egentligen; du kan skämta om allt. Precis allt.
Saker är nämligen inte värre än vad man gör det.
Jag kan skratta högt när jag ser bilder på nätet och även om jag sällan delar dem så skrattar jag mycket och ofta. Vad sägs om en uppblåsbar julgran eller en stake i fönstret?
De lättkränkta ska nog inte titta på bilderna i detta inlägg men vet ni vad?
JAG tycker att de är jätteroliga!
Utan humor stannar världen.
Hade jag fått tag i en gigantiskt grön julgran.. så hade jag klättrat upp längst upp, satt mig och bett någon ta en bild. Jag hade med all sannolikhet gjort någon förvånad min till.
Se humorn i detta konstprojekt!
Tack Christian för detta inlägg!

Bilden jag lade upp i maj var måhända inte så smart.
En liknande lades upp nästan exakt ett år tidigare utan en kommentar om att det skulle vara något sjukt med den. Det är nämligen så uppenbart att det är skämt mellan människor som just skämtar.
Det blev dock helt absurda följder då folk är, ursäkta uttrycket som nog kommit ett par gånger på sistone; skitnödiga. Man är så rädd om sitt eget skinn, sin egen position och främst sin egen lön att man skulle sänka vem som helst för att stanna kvar.
Skyll på alla andra, häng vem som helst, offra vem som helst.
Allra helst den som säger emot och är en allmän pain in the ass.

Den som läser vad jag skriver, vilket jag också fick väldigt mycket reaktioner på efteråt, vet att jag aldrig skulle försvara någon som beter sig illa. Jag efterlyser däremot civilkurage och sunt förnuft. Det började snurra när det valveckan blev liv mot Peter Lundgren som var förstanamn på SDs Eu-lista. Partimedlemmarna tyckte att jag inte skulle lägga mig i, vilket visade att de inte läst vad jag skrev. Moderaterna ville att jag skulle sluta försvara sverigedemokrater, vilket visade att de inte läst vad jag skrev och media. Ja, media lever sitt eget liv.
Jag påpekade det absurda i att en person blir tafsad på, inte själv anser att det är ett problem, men att någon annan sedan anmäler det. Anmälan görs inte direkt utan ett år efter, några dagar innan EU-valet. Allt väldigt smart genomtänkt för att förstöra på maximal nivå.
DET skrev jag om. Bilden var ironi kring detta.
Tack Mikael för dina alltid lika roliga bilder!

Vem ska anmäla vem.. men vi måste vänta några år.

Media skrev att det var en gruppsexbild vilket jag med en gång påpekade var absurt. När det väl börjar snurra blir det dock omöjligt att stoppa det och en medveten missuppfattning av ett medie, spreds sedan vidare av nästa. När allt hade lugnat ner sig så började jag anmäla och varenda artikel som har använt ordet gruppsex har anmälts.
Inte för att jag tror att jag någonsin kommer vinna för det vet jag att jag inte gör.
Jag har tidigare skrivit om att det är de egna som dömer i dessa frågorna.
Det är alltså journalisternas kollegor som sitter som bödel och ingen har fällts på över tio år.
Blir någon förvånad?
Oavsett så har jag anmält. Och anmält. Och anmält.
Mitt namn ska nämligen förknippas med så mycket extrajobb att de ska tänka sig för mer än en gång innan de skriver något igen. Att någon skriver om en sexbild, tja, det kan jag ha viss förståelse för men jag förundras över hur de blev godkända i biologin i skolan.
Journalister är enligt mig över lag ett vänstergäng som gynnar sitt eget tänk och det är inte många år sedan en studie visade att de flesta av dem var miljöpartister eller vänsterfolk.
Deras egen utredning visade dock att de var opartiska..
Kommunistlandet Sverige.

TV4 visade dock vad de gick för och finns det något som retar upp mig så är det översittare. Mannen, för jag är rätt övertygad om att det är en kostymprydd slipsnisse som röstar på moderaterna, som skrivit detta är snorkig. Därför tänker jag lägga ut det så att alla kan se.
TV4 släcker nu sina kanaler. Ja, jag tittar aldrig på dem ändå så för min del kan de lägga ner alltihop för det är enligt mig pinsamt att man inte ger kunderna det de har betalat för och utöver det, så följer de inte reglerna som de borde följa.

Efter ett par mail kom detta slutliga från TV4 och därefter kommer mitt svar.
De anser nämligen att bilden verkligen föreställer gruppsex.

TV4:
"TV4 ges tillfälle till tilläggsyttrande efter anmälaren kommentar.
Publiceringen av nyheten med avgående politiker och den av anmälaren, på öppna sociala medier, delade bilden angår anmälarens offentliga uppdrag, inte hennes privatliv.
Som anmälaren skriver så anspelar bilden på sex. Värdering av ord är individuellt, och ordet gruppsex är för många ett positivt ord.
Vis sökning på Svenska akademiens internetsida ger ordet Gruppsex svaret "sexuella aktiviteter med fler än två deltagare" och substantivet sexuella gav "som rör kön eller könsliv". Ordet gruppsex är en korrekt och saklig återgivning av vad som åsyftas med bilden.
Ett kommunalråds agerande är av högt allmänt intresse eftersom hen är folkvald representant och får då tåla mer publicitet än privatpersoner.
Syftet med journalistik är att granska samhället. Att rapportera om folkvalda politiker och hur de förvaltar sitt förtroendekapital är relevant för tittarna.
TV4 anser att inslagen överensstämmer med kravet på saklighet och med bestämmelsen om respekt för privatlivet."

Mitt svar:
"Ett sista yttrande angående bild med Pilthammar.
Till skillnad från vad TV4 anför så var inte bilden delad öppet på sociala medier utan bland mina "vänner" i Facebook. Därmed var den inte allmän.
Precis som jag tidigare har skrivit så säger jag ingeting om att det skrivs kring detta på grund av min dåvarande roll, utan bekymret är att TV4 likt skvallerpressen agerar som knapptryckarmedia och hittar på sensationer för att många ska titta.
TV4 anför att gruppsex är ett positivt ord för många.
Bildresultat för Not offended yetDe kanske ska ägna sig åt en undersökning och kontrollera det påståendet för jag tror att de flesta tänker precis tvärtom och just därför användes detta ord till en bild föreställandes tre vuxna personer som är fullt påklädda. Allt för publiciteten.
"Sexuella, som rör kön och könsliv, aktiviteter med fler än två deltagare".
Jag uppmanar er som bestämmer över detta samt TV4s ledning att googla ordet "gruppsex". En enda bild kommer upp med folk som har kläder på sig och det är bilden på mig.
(Om det är för avancerat behöver ni bara trycka på denna länk: https://www.google.com/search?q=Gruppsex&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwig_9yN8K3mAhXhwsQBHSpUD48Q_AUoAXoECAsQAw&biw=1440&bih=712#imgrc=_ ) (Finns länkat längst ner också).
Samtliga övriga bilder föreställer nakna människor som i grupp penetrerar varandra.
TV4 anser att gruppsex är ett korrekt och sakligt ord för att beskriva bilden jag är med i trots att de om de vill, hade sett att det vi gör narr av är exempelvis TV4 och deras inkompetens att se igenom ärelystnad mot enskilda individer inför ett val. I detta fallet Lundgren. Min reaktion är över att någon sätter sig över kvinnans rätt att anmäla, inte över vad Lundgren har gjort eller inte.
Samtliga övriga medier har backat och använder bara ordet sexbild, vilket inte alls har samma negativa klang.
TV4 kan studera bilden med hänvisning till SAOL och kan konstatera att inget kön/könsliv rörs då det är en omöjlighet med alla kläder på. Där finns inte heller någon sexuell aktivitet då vi fortfarande är fullt påklädda.
I årskurs fem i svensk grundskola får man igenom hur ett barn blir till och hur det kan fungera. De får lära sig att man ofta är naken och att kvinnan måste penetreras.
Med TV4s tolkning får vi nog sluta med roliga klassfoton med för risken är att deras ledning tror att det rör sig om gruppsex när ungdomar sitter för nära varandra, har armarna runt varandra eller spexar med roliga miner.
Trots att de har kläderna på.
Bara tanken är absurd.

Utöver detta är jag ingen hen.
Det är ett påhittat vänsterord för människor som förmodligen också tror att barn blir till genom ögonkast eller att gruppsex sker med alla kläder på.
Mvh, Emilie Pilthammar."

Caligula tillskrevs orden "Må de hata, blott de frukta" (Det ska från början ha varit Lucius Accius ord) och det blir min devis gentemot media som beter sig såhär.
Jag kommer aldrig vinna mot dem men jag ska vara så sjukt jobbig att de backar från att bete sig såhär. Det är hemskt att Sverige styrs av tyckare på olika medier istället för de folkvalda politiker som faktiskt är valda för att göra det.
Oavsett bryr sig ingen om hundra år.
Det har jag alltid levt efter och jag slutar inte med det för att det eventuellt kan störa någon. Jag är inte personen som lägger mig ner och dör.

Ni som nu inte längre har TV4:
Det finns andra kanaler som är bättre.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tv4-s-vd-det-ar-en-ren-logn-att-vi-vagrat-forhandla
https://www.google.com/search?q=Gruppsex&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiH7t3Esq7mAhUBzcQBHRfeChsQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1440&bih=712