söndag 1 december 2019

För media är opartiska..

Efter en utredning, som de själv gjorde, så kom de fram till att de inte var partiska eller vänstervridna.
Föga trovärdigt om du frågar mig.
Det kan ju självklart vara så att det bara blev såhär.
Det kan ju också vara så att det är ett avsiktligt tänk om att inte låta någon skina för mycket.

Sverigedemokraterna har under väldigt lång tid arbetat för den plats de nu har och jag är inte förvånad över att de vinner över moderaterna. I förlängningen så hoppas jag att de plockar bort dem helt och hållet för som det ser ut både i ledningen och i attityden hos moderaterna så ska de inte få ha inflytande. De vänder kappan efter vinden.
Skärdump från SVT.

Svensk media behöver utöver detta målas om och jag anser att skärmdumpen jag har som bild är väldigt talande. Sken SD för starkt?
Man var tvungen att, åtminstone lite, solka ner vad som såg för bra ut?

Jag har skrivit om Peter Lundgren tidigare, eller rättare sagt om kvinnan som inte anmälde. Då blev jag sänkt av både de egna och de andra. Jag skulle helt enkelt inte tycka något om det jag inte har att göra med. Mycket intressant syn med tanke på jag har väldigt lite att göra med något som är på nyheterna. Jag anser dock att jag inte är till salu.
Jag tycker precis vad jag vill om vad jag vill och jag kan inte köpas.
Min åsikt finns där och det enda som någon gång skulle kunna hända är att jag bara är tyst.
Det är dock väldigt svårt.

När jag ser på samhället, nyheterna och hur världen ser ut så anser jag att mycket är fel och det är det jag skriver om. Om det rör en vänsterpartist, någon från nordiska motståndsrörelsen eller något annat parti rör mig inte i ryggen. Min åsikt färgas inte av partiet utan av vad det är nyheten handlar om.
Peter Lundgren kunde därför varit medlem i miljöpartiet om han ville.
Min åsikt hade ändå varit densamma.
Att han nu blir åtalad, ja, det får stå för den personen men jag tycker att det är trams.
Det ska alltså kosta samhället pengar för att utreda något som den som blivit utsatt för inte anser vara värt en anmälan. För det är just där beröringspunkten är.
Den som blev tafsad på tycker inte att det var ett bekymmer.
Har inte hon ett värde som gör att hon kan bestämma över sig själv?
Är hon omyndigförklarad?

Media måste förstå att den fulkamp de för inte fungerar i längden.
De andra partierna har långsamt börjat vakna men det ska uppenbarligen ta ett tag till innan media väljer att framföra nyheter helt opartiskt för vad är egentligen mest hemskt?
Samtidigt som det blev drev för en dålig skämtbild så gjorde socialdemokrater i västra Sverige likadant men vad hände.. medelålders vita män, som annars är så lämpliga att sänka, klarade sig från drevet. Jag gissar nämligen på att få ens hört talas om det.
Jag skulle varit socialdemokrat och gått med strömmen så kanske jag hade blivit minister istället.

Jag hoppas att det någon gång innan jag inte längre ska finnas kvar här, kommer bli nyheter på lika villkor oavsett om man är man eller kvinna, vit eller svart, gammal eller ung.

https://www.svt.se/nyheter/analys-fullbordat-tronskifte-nar-sd-knuffar-ner-m-i-lag-och-ordning