lördag 27 april 2013

Tio år till med rocken!

Planerna har aldrig varit något annat men nu är det klart att Sweden Rock Festival stannar i Norje, Sölvesborg ytterligare tio år. Fantastiskt!
Jag tycker att detta är riktigt bra och trots att det finns närboende som varje år klagar ger detta väldigt mycket för kommunen. Det har hänt mer än en gång att jag kommit någonstans där jag berättat att jag är från Sölvesborg och reaktionen då blir "Sweden Rock!".
Festivalen har redan nu funnits på samma plats i femton år och jag tror de kommuner som nekade dem innan dess är rätt besvikna på sig själv idag.

sverigesradio.se
Det är en kostnad för kommunen men jag är helt säker på att slår man ut kostnaden på de reklamintäkter vi får är det väldigt lite.
Med det musikintresse jag har gör detta mig ännu gladare. Jag tycker det är trevligt för MAIF och Strandvallen att de ligger i allsvenskan men musiken har alltid legat mig väldigt varmt om hjärtat. Det finns inget så stimulerande som just musiken.

Jag förstår om alla inte älskar hårdrock eller rock men jag kan rekommendera alla att ta en tur ut till SRF för det finns inget härligare. Det finns i princip inga otrevliga människor och att bara sätta sig någonstans och titta på de som rör sig i området är helt klart värt ett besök.
Jag har bara varit inne ett år och tyvärr har jag fått förhinder de andra åren men jag tycker verkligen att alla ska ge det en chans. Det är en upplevelse!
En festival med musik, härliga människor överallt och en förhoppningsvis molnfri himmel.
På Listerlandet skiner alltid solen!

http://www.swedenrock.com/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5509657