onsdag 15 januari 2014

Bli homo och bli lycklig!

Skaffa inga barn och bli homosexuell så blir du lyckligare! Blir du mamma kommer du bli mindre nöjd. Trevlig slutsats för mig som är hetero och har barn!

Jag blir faktiskt inte förvånad när jag läser denna artikel. Inte ett dugg, och min anledning att tro det är att dessa människor många gånger måste kämpa så mycket mer för att träffa någon, få det att fungera och bli accepterade. De måste vara så mycket starkare då det tyvärr finns många i världen som har problem med att se att alla bör få vara med vem de vill inom lagens gränser.



forskning.se
Att barn kan slita isär ett förhållande förvånar mig inte alls då det helt plötsligt blir så många frågor som de flesta förmodligen aldrig tänkt på innan. Småsaker som egentligen inte välter världen om de inte följs kan bli ett problem då man inte riktigt tänker likadant. Föräldrarna har olika uppfostran och olika syn på hur saker och ting ska fungera.

För mig är gemenskapen något av det viktigaste. Det är viktigt att äta tillsammans varje dag. Att sitta tillsammans och fråga hur dagen har varit utan teve, mobiler eller tidningar framme. En stund för barnen och familjen. Jag anser sen inte att allt måste göras tillsammans men jag tror att det är en stor del för att få det att fungera. Går det inte varje dag, så åtminstone så ofta det går.

Jag missunnar ingen att bli lycklig oavsett hur de ser ut, vad de tror på eller vem de blir lyckliga med, inom lagens gränser. Vissa saker som exempelvis pedofili blir aldrig ok. Jag tror att en lycklig människa sprider glädje runt sig och glädje sprider sig. Glada människor jobbar förmodligen bättre och är effektivare, såvida de inte sitter och drömmer.
Så oavsett vem du älskar, gör slagen i saken!

(Fast detta med barn tror jag inte menas med i längden för de är en källa till väldigt mycket glädje oavsett hur jobbigt det stundtals kan bli, så skaffa barn!)

http://www.svt.se/nyheter/homosexuella-par-mer-lyckliga