söndag 19 januari 2014

Jämlikt?

Stackars män!
Vi vet ju sedan innan att kvinnan är överlägsen och nu ska de stackarna ha detta till last med. Vi som vill ha ett jämlikt samhälle och så jobbar inte bara det biologiska och generna emot detta, utan även forskningen. Förstår de inte att detta inte är bra!? Det ska vara jämställt mellan X och Y-kromosomerna. Vad ska feministerna tycka om detta?

Jag är helt övertygad om att män och kvinnor är olika. Kursen jag läst om genus övertygade mig ännu mer. Även psykologin jag läste. Det finns skillnader oavsett om någon vill det eller inte.
Spelar det någon roll?

För de som har hög alkoholkonsumtion gör det. De som dricker mycket riskerar att bli mer korkade helt enkelt och alla som har träffat på någon med alkoholdemens kunde berättat detta för länge sedan. En människa som druckit mycket under lång tid blir lika slö som en person som rör sig genom vatten. Detta gäller även de som rökt på väldigt mycket. Det räcker att träffa en sådan här person för att veta att det inte är något man vill testa. Att prata med en vuxen människa som intellektuellt ligger på samma nivå som en femtonåring på grund av vad de utsatt sig för, är ingen höjdare.
Pausljuden och skakningarna som kommer till är förmodligen inte så roliga för den som missbrukat heller.

Män blir enligt studien mer korkade och åldras snabbare om de dricker alkohol varje dag. Är jag förvånad? Nej. Det borde vara glasklart för de flesta. Spelar det någon roll om det är män eller kvinnor? Förmodligen inte, men det kan vara så att symptomen blir olika precis som allt annat. Våra kroppar fungerar inte likadant.
Precis som jag anser det självklart att vi inte klarar samma jobb alltid, att vi ofta inte har samma intressen och många gånger tänker olika har just med detta att göra.
se.drugfreeworld.org
Kvinnor kan många gånger byta ämne hela tiden utan att en annan kvinna har några problem med att följa tråden mellan dem när männen inte förstår någonting. De vill avsluta ett ämne först.
Vi är lika, ja, men ändå olika.

Denna forskning stämmer garanterat. Jag är dock lika övertygad om att det blir ungefär samma resultat när lika många kvinnor kollats.

Jag dricker i princip aldrig. Jag festade gärna och mycket när jag var yngre och dricker nu gärna något gott till maten någon gång ibland. Där går dock gränsen. Jag tycker inte om att tappa kontrollen och slutade dricka offentligt när jag började engagera mig mer på allvar inom politiken. Läraryrket har även satt sina spår. Jag kan inte vara en person på mitt arbete, som förespråkar en sak, för att sedan göra tvärtom på min fritid eller under sommarens festivaler. De gånger jag dricker är hemma eller hos vänner jag litar på och inte ens då blir det några mängder. Jag är en väldigt pratglad positiv människa och blir min raka motsatts när jag dricker. Jag blir tyst och säger i princip ingenting, sätter mig i ett hörn och längtar hem. Nykter är jag dock hur pigg som helst vilket gjort att jag gärna kör när det är något.

Jag har inget emot de som dricker när de gör det under ordnade former. Får man ett gräsligt humör bör man dock undvika det och många gånger är det samma personer som beter sig illa ute när de dricker. Det gäller att tänka på medmänniskorna.

Stackars män.. forskningens statistik visar att de är mer korkade när de druckit än kvinnor som har gjort detsamma. Statistik säger även att om du står med den ena handen på en skållhet platta och den andra i ett isbad, då mår du bra med en jämn temperatur.
Ta allt med en nypa salt.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/man-som-super-aldras-snabbare
http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/man-blir-dummare-av-for-mycket-alkohol