måndag 13 maj 2024

Må bästa man vinna.. eller kvinna? Eller..

Hur var det nu med musiktävlingar?
Ska de vara världens samvete?
Eurovision spelade för mig ut sin roll när vikten lades på en man i klänning eller att ett land var utsatt. Jag tycker dock det är roligt att se konflikten som nu uppkom för media får problem att förklara.
Det svenska folket var eniga om att Israel skulle vinna.
De fick tolv poäng från Sverige.
Från de vanliga människorna i Sverige då, för juryn som ska bestå av proffstyckare gav låten noll poäng. Anledningen?
Enligt EBU så handlar det om att juryn är professionella inom området musik med egna bedömningskriterier. De är alltså bättre och smartare än det svenska folket på detta..
Det de ska gå efter är låtens komposition och originalitet, scenframträdande, sång och helhetsintryck.

Att det är vänsterfalang i svensk kulturelit och media blir med detta tydligt.
En ickebinär (alltså en person som inte anser sig vara varken kvinna eller man) som i mina ögon ser ut som en man med klänning, balanserandes på ett stort fat hojtandes i operatoner... det är det bästa de kunde hitta?
Säg inte att politik inte är inblandat!

Detta visar på den överhet dessa personer anser att de själv besitter, då de är mycket smartare än övriga människor i Sverige som bara röstade på Israel.
Varför ska vi betala för en jury!?

Utanför Eurovision i Malmö har vänsterfalangen, miljörörelsen och människor som önskar samma kaos i Sverige som de flydde ifrån samlats för att visa sitt missnöje.
Röstningen visade dock med tydlighet att majoriteten av det svenska folket inte håller med denna lilla men högljudda skara.
Det jag inte förstår är varför människor som har sökt skydd i Sverige, då det uppenbarligen inte fungerar i länderna de kom ifrån, sedan fortsätter samma tjafs här.
Vill man ha hat, våld och tjafs?
Flytta tillbaka.
Polisen var inte på plats och fick stävja judar som var våldsbenägna utan våra skattepengar gick till dem som väljer att hata judar i Sverige, för något som händer långt borta.
Varför inte demonstrera mot terrorgruppen Hamas istället!?
Självklart så hade vi även Greta Thunberg med i gänget och hon blev åter igen plockad av polisen. När ska man se henne som en återfallsförbrytare och faktiskt låsa in henne!?

Ickebinär?
Kalla dig vad du vill, het vad du vill och gör vad du vill inom lagens gränser, men oavsett vad du själv anser så är ditt biologiska band antingen man eller kvinna.
Det är bara att förstå.
Byt om du vill, för mig kvittar det, men ickebinär?
Är det så viktigt för tävlingen i musik!?

Argentina är de som har kommit längst i världen med sina lagar och där var det 2021 hela 0,0008% av befolkningen som var ickebinär. Det blir inte många i Sverige. 
Varför inte lägga vikten vid att en sång är bra, att människor mår bra och att det ska vara roligt?
Kommentatorn låter exalterad när de berättar att det var den första ickebinära som hade vunnit!
Wow!
Blev låten bättre då!?

Jag tror tyvärr inte världen kommer att börja reagera förrän det blir likadant inom exempelvis fotbollen. Då blir det liv i luckan på riktigt.