lördag 8 september 2012

Ryanair i blåsväder igen

Haha, Michael O´Leary (Ryanairs VD) kan verkligen lägga orden så att han får mycket publicitet. Denna gång har han sagt att människor som är så korkade att de inte kan skriva ut boardingkortet själv ska betala för det. Anledningen är att det är en familj någonstans som fått betala ett par tusen för att de glömt skriva ut dessa.
Jag har rest många gånger med Ryanair utan de minsta problem.
Det gäller att tänka före. Allt står på deras hemsida när man ska beställa sina biljetter så jag förstår inte problemet. En av gångerna jag och pappa var iväg hade jag med mig en hel kasse med sprutor och läkemedel men det var inga problem då jag hade ordnat papper både på svenska och engelska för att förklara varför jag behövde dem. De kollade papperna och godkände det direkt.
De förklarar varenda gång att barn inte får sitta vid vingarna och ändå är det så att varenda gång jag åkt med dem sätter sig en småbarnsfamilj där och protesterar sen.
Ofta kommer det någon springande i sista sekunden och är arg över att de inte får sitta tillsammans. Kom i tid då. Det är inte alla andras problem.
Måste säg att Ryanairs personal har gått någon typ av lugnande utbildning för de har aldrig brusat upp i min närvaro utan bara kallt konstaterat till den som klagat att "kommer du inte i tid är inte det vårt problem".
Det gäller samma för alla och förstod inte denna kvinna det är det hennes problem.
Inte flygbolagets, inte internets och ingen annans heller.