måndag 17 september 2012

Åk tåg.. eller hur?

Ärligt så undrar jag över huvud taget varför någon åker med SJ. Jag är så trött på dem trots att jag inte använder det så ofta.
Jag är så fruktansvärt åksjuk. Jag klarar inte att åka baklänges och kräks konstant bara jag ser någon läsa en tidning. Detta gör att jag vill åka i tyst avdelning och framlänges.
Hur svårt kan det vara?
Efter att nu ha testat varenda säte hittar jag inte ett enda säte som verkar passa. Detta betyder att jag måste, även denna gång, ringa dit och be dem hjälpa mig trots att de sitter med samma sk*tsystem rent ut sagt. De lägger dessutom till en rejäl slant för att de gör det.
År 2012 kan det inte vara så svårt att visa en karta för varje tåg där upptagna säten är röda och lediga är gröna. Biograferna klarar det men SJ gör det inte.
Jag avskyr desutom att åka tåg för det tar lång tid, är alltid försenat,  jag måste lyssna på alla andra som inte förstår att det ska vara tyst och bland det värsta är när jag hamnar jämte någon som luktar som om de tror att allt är ok bara man stinker parfym. De får hellre lukta svett. Sist jag åkte hem fick jag en sådan här person framför mig vilket resulterade i att jag har sådan migrän när jag väl kommer hem att jag känner mig döende. Det borde tillhöra normalt sunt förnuft att inte dränka sig i parfym.
Ta en dusch istället.
Fördelarna med flyg är otroliga och även om alla jobbiga saker skulle komma runt en är det en sjättedel av restiden. Enda problemet där är att jag är så flygrädd så jag inte kan sova på veckor innan. Det fungerar inte att komma full till utbildningen jag ska på.
Nu har jag iallafall fått gnälla av mig lite. Tack.