tisdag 9 oktober 2012

Partiledardebatten och vänsterfalangen

I söndags var det partiledardebatt! Fantastiskt roligt i mina ögon även om jag gärna hade velat se Solsidan. Under tiden jag tittar twittrar jag för att de som nu möjligt också tittar på detta ska få se hur jag tänker och tycker. Vänstern är i mina ögon knappt ett parti. Att de plockade väck "kommunist" för många år sedan spelar i mina ögon ingen roll. De är samma än. De är dessutom otroligt duktiga på att anklaga andra partier för saker de tyckte för tjugo år sedan.
Jag har inte en gnutta vänster i mig även om jag många gånger tror att jag lever mer efter många av deras tyckanden än vad de själv gör. Vad gör de som enskilda individer för att det ska bli bättre för andra? Här kommer jag in på något farligt.
Kritisera aldrig vänsterfalangen.
Titta på en demonstration och se hur många som har kostym.
Hur ofta ser du någon som kastar sten på andra människor som inte tycker som de?
Jag har då aldrig sett några bete sig så illa som just vänsterfalangen.
Trots att de påstår att de är för allas lika värde.
(Det gäller bara om man tycker som de)
Många av dem döljer dessutom sitt ansikte. Så fegt. Stå för vad man tycker?
Här nedan kommer ett axplock av allt jag har fått skickat till mig efter att jag gjort kritiska inlägg på twitter om just vänstern och röran på den sidan.

Jag ska tänka på vad jag skriver på sociala medier, Jag och Moderaterna i Blekinge ska skämmas för vår kampanj i radio, på tv och i tidningarna härom veckan, det är mitt och Moderaternas fel att skolan är så dålig, jag har ingen respekt för andra människor, jag tror att man lever gott på en sjukpenning, jag tycker om att plåga sjuka människor, jag har inga sakliga argument, jag är värdelös att debattera med, jag tänker inte på demokratin, jag kastar sten i glashus, jag hånskrattar åt de som mår dåligt, jag är ego och inte lågmäld, jag generaliserar, jag har fel åsikt, jag tar inte kritik, jag tror inte på yttrandefriheten, ovana att diskutera med personer som inte tycker som jag, dålig på att ta kritik, jag ska diskutera sakligt, jag kränker och jag är dessutom rasist!

Det är till och med en som går in och uppmanar alla andra till att läsa min blogg för att se vilken hemsk människa jag är och jo, jag är verkligen en rasist.
Tänk att jag haft inlägg om just detta.
Den som säger något kallas för rasist. Så mycket enklare än att vara saklig. Personer som skriver såndant här är i mina ögon de som segregerar och förstör vårt samhälle.
I inlägg på inlägg berättar jag om exakt hur jag tänker med allting och om nu denna stackars ensamma människa tycker jag är en rasist så varsegod! Mår du bättre av det så tyck det!
Jag vet precis var jag står och vad jag tycker.

I två dagar fick jag detta skickat till mig och jag har skrattat. Inskränkta människor. Inför vårt kommunfullmäktige igår flinade jag därför med Sds partiledare Jimmie (som är uppvuxen på samma ställe som jag och som har sin plats jämte mig i Kommunfullmäktige) och sa att nu ska jag se om det blir några reaktioner. Vänsterfalangen retar sig alltid på sådant här. Jag skrev in:
"Sitter med supertrevliga Jimmie Åkesson på möte i Sölvesborg"
Det handlar om sekunder innan jag blir totalt idiotförklarad av var och varannan från vänsterfalangen i hela Sverige. För mig visar detta hur extremt trångsynta många människor är!
Jimmie är en väldigt trevlig person! Vänsterfalangen skriker.
Jag har tidigare skrivit in att jag tycker Jan Björkman är en av de trevligaste personer jag träffat inom politiken. Varför skrek ingen då?

Jag skiljer på sak och person samt åsikt och person.

Mina vänner tycker oftast inte som mig. Jag älskar Imperiet, Ebba Grön och Dia Psalma med Emelie gick väldigt varm när jag var yngre. Varför skriker ingen om det?
Det känns många gånger som om vänsterfalangen har gjort det till sin egenrätt att bestämma vad som är rätt och fel. Tycker man inte som dem utsätts man för alla möjliga trakasserier i "demokratins" anda. Deras demokrati som de har i sin lilla luftbubbla.
Ingen som blir arg för att jag tycker Timbuktu har bra musik?
Vad hade något sagt om jag tyckte Ultima Thule är bra?
Jag kan bara gissa.. Det är ok på det ena hållet men absolut inte på det andra.

Jag skulle vilja ge en eloge till Sverigedemokraterna som öppet vågar stå för sina åsikter för är det såhär de har det varje dag, för att de har en demokratiskt åsikt och är demokratiskt invalda i Sveriges riksdag, hade jag inte pallat länge. Jag undrar om många hade gjort det.
Det är helt sjukt att det finns människor som talar om "alla människors lika värde" men sedan gör skillnad på de som tycker som dem och de som inte gör det.

Hur kan man hata någon man aldrig träffat?
Någon man inte känner?
Jag funderade länge på vilka jag hatar. Jag kommer inte på någon. Det finns många jag inte tycker om men det handlar då om att de gjort mig eller familjen något personligt men jag skulle aldrig tycka illa om någon för att de har en åsikt. Jag skulle definitivt aldrig kasta sten eller förstöra någons torgmöte, demonstration eller liknande. Det är allas rätt och det är inget för en liten falang att bestämma över om de ska få göra det eller inte.
 
"Vi försöker att blunda, men vi ser det ändå
Gör vårt bästa att låtsas men när inte det går
Ska vi stirra denna skiten i ögat
Göra vad som krävs, vad än må behövas
Ska vi brinna på tills alla e döda
Skrika högre och hålla för örat"
Kejsaren har inga kläder av Timbuktu

Debatten var för övrigt i mina ögon ok men jag saknade kriminalvården samt brott och straff som är några av mina favoritämnen. Jag gillar helt klart Björklund och tyckte han hade en hel del vettiga inlägg. Favoriten av dem är helt klart den till miljöpartiet om att om de trodde människor skulle köra mindre bil för att de höjde bensinpriset, varför skulle då fler jobba om ni höjer skatten?
Både Hägglund och Åkesson kritiserade miljöpartiet och deras bensinpolitik. Båda påpekade att det inte går att straffbeskatta alla som bor utanför Stockholm och att det faktiskt finns ett Sverige utanför storstan. Helt rätt!
De flesta av Miljöpartiets väljare bor i storstäderna (deras egen hemsida kommer det ifrån) och det är inte konstigt med den politik de för.