fredag 10 augusti 2012

Att vara med henne av Alex Schulman

Denna bok ändrade min syn inte bara på denna mannen utan även inom mig själv. Så mycket det gick att känna igen sig på! Jag har alltid tänkt denna man som en negativ, cynisk person och när jag sedan tagit mig igenom denna bok är jag helt förundrad! Han är fortfarande cynisk men han har en otroligt klar syn på så mycket! Jag tänker skriva ett citat från sidan 170;

"Jag sätter mig vid datorn igen. Jag hamnar på en modeblogg. Det är inte den mest betydande i kategorin, men kanske den mest typiska. Den här tjejen skriver om EU-valet. Hon berättar att hon gick och röstade och uttrycker besvikelse över dem som eventuellt inte gjorde det. Hon är dock noga med att påpeka att hon inte vill berätta vilket parti hon röstade. Det vill hon hålla för sig själv. Det tillhör den privata sfären. Sådant delar man inte med sig av hur som helst. Två inlägg längre ner berättar hon att hon fått "ont i röven" och måste gå till läkare. Fyra inlägg längre ner berättar hon att hon har mens och att det gör mycket ont. Dagen innan har hon berättat att hon gjorde bort sig under en "superfylla" i helgen. Är inte det tidens tecken? Hon kan berätta om stjärtvärk, mens från helvetet och hur hon super skallen i bitar. Men hon vägrar tala om vilket politiskt parti hon sympatiserar med."

Boken går snabbt att läsa då det inte är mer än tvåhundra sidor och inte så tät text men det är i mina ögon mycket läsvärd! Jag fick en helt annan syn på denna mannen!

Tack Mia för boken! =)