onsdag 29 augusti 2012

Transportarbetarförbundet och alla människors lika värde

I måndags blev jag upplyst om att Transportarbetarförbundet utesluter medlemmar som är aktiva medlemmar i Sverigedemokraterna. Hallå 2012!? Vad har hänt?
Vad har hänt med människors lika värde? Vad har hänt med "Alla ska med"?
Det solidariska samhället den röda falangen arbetar så hårt för, gäller den bara när man tycker likadant som dem och går i deras fotspår?
Jag tycker detta är helt absurt.
Hade jag tillhört detta fack hade jag gått ur omedelbart. För mig är detta diskriminering. Åsiktsregistrering är förbjudet om inte jag har helt fel för mig.

"Det anses diskriminerande att göra åtskillnad på grund av sådana egenskaper som anses medfödda, förvärvade eller ibland valda men i alla fall så grundläggande för den kulturella identiteten att de bör skyddas. Sådana egenskaper kan vara till exempel kön, etnicitet, funktionsnedsättning, ålder, hudfärg, inkomst, kroppsbyggnad, sexuell läggning och religiös eller politisk åsikt"

Exakt vad är det Transportarbetarförbundet inte förstår?
Ett streck till under att facket motverkar människor som de inte anser passa in i deras mönster.
Detta är sjukt.
Utesluter detta fack även Vänsterpartister?
Fram till 1990 hette de Vänsterpartiet Kommunisterna men de tycker säkert extrema saker som de inte sagt. Ska man börja döma ut några människor för något de inte sagt i ett visst parti behöver man nog gå över alla partierna. Är det ok att vara socialdemokrat?
Det var ju väldigt solidariskt och med tanke på andra människors välbefinnande som Göran Persson och Anitra Steen köpte en herrgård.
Lägg ner ert trams, Transportarbetarförbundet. Det är skillnad på att säga att man tycker att alla människor är lika värda och och att agera efter det.

http://www.transport.se/Transportarbetaren/Start/Nyheter1/Transport-ska-fortsatta-utesluta-sverigedemokrater/